|
Yazar |
Konu  |
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 19/04/2006 : 12:57:03
|
Ah patron konuştu X_o
Krondorlar: Ben bazen pc başında oluyorum, pc hep açık ama hep meşgul değil, "dışarıda" görünüyorum aaa :P |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 19/04/2006 : 13:36:31
|
alıntı: bkkazaz tarafından yazılan:
Artık tutamayacağım kendimi, uzun zaman sonra bir mesaj atayım: "Cehennemin dibindeyim." :)
efsane geri döndü    |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 19/04/2006 : 14:49:18
|
yok en az bir ay daha mesaj atmaz Kaan abi :( |
 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 19/04/2006 : 14:54:00
|
dönmedi, esip geçti sadece :D |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 19/04/2006 : 15:54:21
|
 alıntı: Mérula Alba tarafından yazılan:
dönmedi, esip geçti sadece :D
kendisinden duyalım...(inşallah temelli bir dönüştür)       ve ayrıce Merula Alba'nın Matrix olayına cevap:Doğrudur,katılıyorum 1 kez online görmüştüm bkkazaz'ı...(Şubat ayında)vede bu 2 oluyor... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|