Rappier, askerden döndükten sonra yurt dışına çıktı. Gittiği yeri unuttum ama :) İki ay kadar gelmeyecek. Hakkı hocamız da işleri nedeniyle bakamıyor (İlköğretim 1 öğrencileriyle uğraşmak zor tabii :P). Başka bir nedeni daha var; ama şimdilik söylemeyeyim onu ;)
Ohoo.. Askerden döndü, bir de yurt dışına çıktı ha? Ben de diyorum msn de neden sürekli 'dışarda' gösteriyor. Demek ondanmış. ((:
Öncelikle yokluğumuzu hatırlayan birilerinin olduğunu görmek beni gerçekten duygulandırdı. İsim değişikliğinden sonra kimin kim olduğunu bilemesemde Himanchig kardeşime teşekkür eder (: Yinede artık eskisi kadar forumu takip edeceğimi sanmıyorum. Sanırım sorun bende burası bana eskisi kadar hitap etmiyor gibi gelmeye başladı. Daha doğrusu kendimi artık buraya ait hissedemiyorum. Nedeni ise çok basit uzun süre ayrı kaldıktan sonra dönünce bir bakıyorsunuz muhabbetler değişmiş, kişiler farklı ortamda bir iki tanıdık bildik dışında birşey kalmamış. Herşeye rağmen yinede siteyi ve forumu takip ederim ama eskisi kadar aktif olacağımı sanmıyorum.