AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 yeni dünya (amerikanın keşfi)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 10/03/2006 :  22:10:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kimi sevip sevmeyeceğinize karışmam; ama benim gözümde bilgisiz ve şişirilmiş biri. He, hiç bilgisi yok diyemem elbette; ancak beni bilgilendirebileceğini de düşünmüyorum.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 11/03/2006 :  17:42:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de severim kendisini.Yaşamdan dakikalar programını da özellikle kaçırmamaya gayret ediyorum.Bence kaliteli bir program.Hıncal Uluç elbette dünyadaki en bilgili insan değil ama göz önünde olduğu ve bilgisini bu tür programlar aracılığıyla paylaştığı için bilgili ve kültürlü bir insan olduğunu düşünüyorum.En azından birtakım insanlar gibi oturduğu yerden konuşmuyor.Gezip gördüğü yerleri anlatıyor.Özel hayatında nasıl biridir orası beni ilgilendirmez.Ben sadece kültür-sanat yönünü beğeniyorum.Programda ki espirilerde hiç fena değil yani :)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/03/2006 :  20:10:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En garibime giden gülüşü.AAAA gibi çok garip bir gülüşü var.En güzel yanı da kuru kuru reklam veya kısa bir ara demiyorlar.Bir tabloya güzel,kısa bir şiir veya bir özlü söz yazıyorlar.Onu okuduktan sonra reklama geçince nedense diğer programınlar reklama geçtiğinde hissettiğim nefret duygusunu hissetmiyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 12/03/2006 :  00:27:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ahahaha sen herhalde hiç Zerrin Özer'in gülüşünü duymadın "ıhıhıhııııııııııı" :)
Sanırım aynı kanalda -evet öyle olması lazım- Zerrin Özer ve Fikret Hakan'ın birlikte yaptıkları 70'li yıllar adında bir program var, o da gayet güzel.Bir ara seyretmenizi tavsiye ederim.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000