AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Nickiniz Ne Anlama Geliyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 18/06/2006 :  12:57:52  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
numlock1990---klavyenin sağ tarafındaki rakamaların kullanılması için bu tuşun açık olması gerekir 1990 ise doğum tarihimm...

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

crazy21
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 18/06/2006 :  15:29:42  Bilgileri Göster  crazy21'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  crazy21 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
benimkini biliyorsunuzdur crazy çılgın demek 21 de yaşım....

slm millet......
Sayfanın En Üstüne Git

taylan94
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 24/06/2006 :  16:59:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
taylan anlamı güneş tanrısı demek :)
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 24/06/2006 :  19:12:02  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benimde Nickim Jannissary idi.İngilizcede "Yeniçeri" demek. Yani Osmanlı dönemindeki bir asker çeşidi. Sonra bu nickin başkalarındada olduğunu öğrendim ve nickimin sadece benim olması için değiştirdim. Jannissary deki "Jan" ı aldım. Say yani ing.de "diyorki" kelimesini koydum. Bence bayağıda iyi oldu walla memlunum.....
Sayfanın En Üstüne Git

xxxCERBERUSxxx
Üye

İleti 26

İletim - 03/07/2006 :  18:03:47  Bilgileri Göster  xxxCERBERUSxxx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim nickim bir tür canawar gibi birşey anlatması uzun sürerde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000