AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 COD:UO Multiplayer yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 04/03/2006 :  17:35:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sadece Multi oynamak için oyunu orjinal aldım ve Multiplayer çalışmadı yardım?

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:

UA_1991
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/03/2006 :  17:53:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şansın yokmuş :P
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 09/03/2006 :  07:25:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DAHA yardım edecek kimse yok mu?

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/03/2006 :  10:35:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya multi oyun için bir server a kayıtlı olman gerekmiyor mu?
ben oyle biliyorum.

yani benim burada anladığım multi derken online-multiplayer.
doğru alamışmıyım?
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 09/03/2006 :  13:24:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet mj,yine 2. kez imdadıma yetiştin BRAVOOOO DA servere nasıl kayıt olunuyor bu ilk multiplayer oynayaşımda ?

Mustafa Kemal ATATÜRK

(:
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/03/2006 :  16:40:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben de o oyunu oynamak istiyorum ama daha once denememiştim..şimdi senin için araştırdım ve şunu buldum..
http://forum.donanimhaber.com/m_1609827/tm.htm bu sitede anlatılıyor..ilk sayfasında..

umarım işine yarar..eger hala oynayamazsan haber ver..level den bir abim var ona sorayım..şimdi bir dene oyle rahatsız edeyim..

hadi kolay gelsin.
iyi çatışmalar..

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000