Ya aslında ben ilk olarak kadının adamla aynı dili konuşmadığını ve kağıda "Ne diyorsun, anlamadım." tarzı bir şeyler yazdığını düşündüm. Ama sırf bu yazdığı sebebiyle, kağıdı gösterdiği insanların tepkisi pek bağdaşmıyordu. Daha sonra kağıtta yazanın bir önemi olmadığını düşündüm. Çünkü arkadaşı, ailesi ve karısı, "Karın varken nasıl başkasıyla tanışmak istersin?" mantığıyla adamın hayatından çıkmış olabilir diye düşündüm. Ama doktorun kendini öldürmesi ve banka soyguncusunun tepkisiyle bir bağlantı kurulmuyordu. Bu tez de kendi kendine çürüdü zaten. Hikayeyi yazıcıdan çıkartıp defalarca okudum, belki farkedilmesi güç bir kilit kelimeyi farkederim diye. O da olmadı. Henüz hikaye üzerindeki çalışmalarım devam etmekte. Benden yarılmayın :P Not: Deli miyim neyim, niye bu kadar uğraşıyorsam...
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
Ben bunu daha öncede duymuştum. Cevabını hatırlayamıyorum ama çok absürd bişeydi. "Cinayeti (ya da soygunu gibi bişey) senin işlediğini biliyorum" gibi bişey yazması muhtemel...
ama belki doktoru öldürmek istiyen adam vardır.doktorda sanmıştır o adam geldi.hırsızda o kağıdı görünce o yerin sahiplerini orda sanmıştır.artist galiba doğru söylüyo.