AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 Middle-Earth 2 ÇIKTI!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 01/03/2006 :  20:32:01  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet sonunda yazdan beri beklediğimiz Middle-Earth 2 çıktı bende biraz önce aldım ve şuanda yüklüyorum umarım ilk oyun kadar mükemmeldir.

Üyelik Tarihi 02/07/2005

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 01/03/2006 :  20:39:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hadi bakalım hayırlısı :) yaw canım çekti şimdi benimde dur gidip alıyım bari :) yerimde duramıyorum...

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

black lord VOL DEMORD
Üye

İleti 131

İletim - 01/03/2006 :  22:23:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya beyler oynayan varmı nasıl bişey

ANTALYADA OLAN ARKADASLAR BANA CDLERİ NERDEN ALDIĞINIZI SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ

MSN ADRESİM
tilki_salo@hotmail.com bunu kaydedin ben sizi kabul ederim ve antalyada olanlarla ordan konuşuruz

LÜTFEN BANA CEVAP YAZIN OYUNU COK İSTİYORUM

sonunu düşünen kahraman olamaz
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 02/03/2006 :  17:47:00  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar grafik olarak ve binalar bakımından eski oyunun aynısı.Ben pek bir yenilik göremedim açıkcası ama yinede güzel bir oyun olmuş.Yeni askeri birimler falan var ve eski oyundan daha detaylı.Kısacası mutlaka alın ve oynayın.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 02/03/2006 :  22:52:48  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayrıca kendi kalemizi istediğimiz büyüklükte yapabiliyoruz.(Age of gibi)İyice oynayınca anladım bir sürüde yeni bina var.Çok güzel bir oyun olmuş ama ben campaingde gondor ve rohanı göremedim daha başlardayım belki sonra çıkıyodur.İsengard ve mordorda yok başlarda.İyi tarafta sadece elfler ve cüceler var.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/03/2006 :  11:48:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bişey Sorucam Kaç CD??
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla