|
Yazar |
Konu  |
ili the cat
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/03/2006 : 19:00:00
|
8 tane bildiklerim ama daha fazlasını sonra yazıcam şimdilik 5 tane konu
1)kampüste inşaat kampüsteki çoğu bina aynı the sims2'de yaptınız gibi inşa edilir.bunun tek istisnası yutlardır.sıfırdan 1 yurt inşa edemasiniz ama taslak yurtlarıkampüsün istediği bir yerine yerleştire bilirsiniz.
2)mezuniyet dört yılın bu kadar hızlı geçiceğini kim tahmin edebilirdiki?sims'inizin birinci sınıfa başladığığ zaman bhala dün gibi aklınız.eğersims'iniz tüm derslerini tamamladı ve notu yüksek tuttuysa,isimlerinin yanında bir unvanla ve seçtikleri kariyer güzel bir birikimle universityden ayrılıcak demektir.tamam,sonunda finale girdiler ve diplomayı ellerine aldırılar,pekiyasonra? 3)burs son olarak genç sim'iniz okulunda başarılı olursa ünüversitye gitmeden önce burs kazanabilir.ciddi biçimde çalışkan olan bir sim,yurt kafetaryasında hamburger veya peynirli satmak zorunda kalmayacak kadarpara kazana bilir.burs paralarını garantiye almak için telefon veya bilgisayar kulanarak college... etkileşmini seçin ve apply for scholarships seçeneğini kulanın.sim'ler ayrıca bir becerilerinde üst seviyeye ulaşırsa becerilerine bağlı çeşitli burslar da alabilirler.yaşam istekleri tüm tutkuların onlara ilintili olan çeşitli yaşam istekleri vardır.sim'ler tutkularını seçerken bu yaşam istekleri de onlara rasgele biçimde atanır.sim'iniz bir yaşam istediği karşılağı zaman hayatının sonunna kadar platinyum tutku statüsükazanır.yine de isteklerli karşılaya bilir,korkular yaşaya bilir ve ödül puanları topluya bilirler,ama tutku seviyeleri deyişmeyecektir.sims'iniz yaşam isteği görmek için tutku göstergesine bakın..
4)sim'iniz başarıyla hava atın sim2iniz üniversityden mezun olduğundakariyer ödülü kataloğunda yeni bir ödül belirir diplomalarının ta kendisi1dört yılık sıkı bir çalışmanın sonucunda o çok değerli kağıt parçasını sergileme istediği elbette çok nrmaldir.sim'iniz evindeki bir duvara asabilirsiniz.
1 saat sonra devamını yazıcam ve bunları yazan kişi 11 yaşındadır.ili.com.tr.tc den ulaşa bilirsiniz. |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 02/03/2006 : 02:19:07
|
öncelikle hoşgelin siteye.6 yildır the sims oynuyorum ve hala sınavlarda başka ne yapsam die düşünüyorum,hastalık boyutlarına geldi.bir tek evlerde hazır olan merdivenleri silip yerine satın alabileceğim değil de build modundaki basamaklardan nasıl mrdvn yapıcam onu öğrenemedim.bunu da başarırsam ercem herhalde.:)) |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
ili the cat
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 02/03/2006 : 19:57:25
|
[quote]aybüke tarafından yazılan:
öncelikle hoşgelin siteye.6 yildır the sims oynuyorum ve hala sınavlarda başka ne yapsam die düşünüyorum,hastalık boyutlarına geldi.bir tek evlerde hazır olan merdivenleri silip yerine satın alabileceğim değil de build modundaki basamaklardan nasıl mrdvn yapıcam onu öğrenemedim.bunu da başarırsam ercem herhalde.:))
sen the sims2 university de isen yurtamı kalın yoksa özel evdemi yoksa kulup evindemi eğer yurtta kalıyorsan merdivenleri ve diğerlerini deyiltiremsen sadece eşyaların yaeini deyiştire bilisin başka hiç birşey yapamasın orda diğer 2 inci ve 3 söylediklerimde napıcanı bilmem.ama ordamerdivenlerde sorun yok sanırım sen yurtta kalıon. |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 03/03/2006 : 01:24:46
|
hayır evde ve normal oynarken
|
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
ili the cat
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 29/03/2006 : 18:14:06
|
bence sınavları kazana bilmek için çok çalışman lazım her gün simste 4 saat çalışırsan bunu kazanırsın. |
 |
|
gamestr
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 30/04/2006 : 17:30:58
|
Bana Yardım Edin Yaaw the sims2 unuversity Bende Var Ama Havuzu Ekliyemiyorum Bi Türlü |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|