AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Kurtlar Vadisi gençliği...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/03/2006 :  15:54:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çogununda haberi yoktur sağcı-solcunun hangi görüşleri savunduğundan
Sayfanın En Üstüne Git

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/03/2006 :  16:58:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuyla ne alakası var mert? Hem sağcı-solcu nun anlamını ana okullarına sorsan kompozisyon yazarlar sana.
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/03/2006 :  18:20:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
wolverine tarafından yazılan:

ya bu tip insanlar polat alemdara olmaya çalışıp olamayacak insanlar zaten bunların çoğuda düz lisede geleceği düşünmeyen insanlardır. allha şükür ben bir anadolu lisesine kancayı taktım.pek böyle takılan yok okulda ama her gün çıkışta farklı düz liselerden gelen çocuklar ceket omuzda elinde tesbih bazen sallama bizi bekliyolar bir b.k yapamadanda gidiyorlar

hatta bir grup düz liseli okullar arası bi yarışma için geldiğinde bana sorduğu soru:abicim ne biçim okulunuz var kantinde sigara satılmıyor biz müdür yardımcısından satın alıyoruz...

bu ne biçim bir yargılamadır kardeş..İNSANLARI SOSYAL SINIFLARINA GÖRE YARGILAMAN HİÇ DOĞRU DEĞİL MALESEF.
BENİM GELDİĞİM YERDE ANADOLU LİSESİ DÜZ LİSE HİÇ FARKETMEZ HEPSİNDE SERSERİ DOLU.AMA ADAM GİBİ ADAMDA ÇIKIYOR ARALARINDAN..HEMDE ÇOK ÇIKIYOR.
BUNU BİL DOĞRU DÜZGUN yazsaydın iyi olurdu.

(lise türüyle insan ilişkilerini ayırt edememiş arkadaş.)
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 02/03/2006 :  18:34:31  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
mj o ne sert çıkıştır öyle sakin ol kızacak parlayacak bi şey yokh gereksiz yere tartışma çıkmasın.

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/03/2006 :  18:36:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fatal konu nerden çıktı diye soruyorsun?? konu major un ve wolverine nin yazdıklarından açıldı bende düşüncemi söyledim o kadar da mübalağa yapma anaokulu çocuğu da bilir gibisinden neyse
mj aynı şeyi bende söyledim zaten bizim düz lise mezunu olmamız "geleceği düşünmeyeceğiz"anlamına gelmez arkadaş konuyu çok fazla saptırmış ve aşağalama boyutuna taşırmış öyle demek istemedim falan diyor ama yazdıkları da ortada sonuçta.. bende ne anadolu lisesi öğrencileri biliyorum ama malesef insan olamamış,insanları okul türüne göre ayırması çok yanlış şunu diyebilirdi "bu olaylara daha çok düz liselerde rastlanıyor"ama daha farklı dile getirmiş..ne öğrenci arkadaşlar var düz lise mezunu ama çok iyi üniversitelerde okuyor bundan sonra yazacağın ifadelere dikkat etmen dileğiyle
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000