|
Yazar |
Konu  |
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/03/2006 : 02:12:02
|
ikiniz de güzel şeylerden bahsediyorsunuz...merak etmeyin.. |
 |
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 01/03/2006 : 02:17:50
|
internet sayfasında chat yapmak bilmiyorum ama pek eğlenceli olmasa gerek :)))) kısacası benim dediğim daha makbül merula! :)))))))) çok açık konuştum ama dimi :)))) euheuheuehueu |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 01/03/2006 : 02:48:47
|
Olaya bir de farklı açıdan bakalım. Çoğu işyerinde MSN, Google Talk gibi programların kullanılması yasak. Bu uygulama sayesinde çoğu çalışan rahat(!) edecek ;) Ayrıca maillarınızı kontrol etmek için girdiğinizde, görüşemediğiniz bir arkadaşınıza rastlayıp laf atabilirsiniz. Bu da oldukça hoş bir şey :) Ki zevkli de oluyor. Merula ile denerken MSN'e geçiş yapmadık bile :)
Mj, hala Altavista kullanan var mı merak ediyorum. Google gibi bir arama motoru varken, diğerleri sönük kalıyor. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/03/2006 : 13:44:03
|
Ara sıra.. google yetersiz kalırsa altavista-lycos-yahoo kombinasyonu (belki) bir işe yarayabiliyor :P
Skype'ı güçlendirin, ICQ'yu öldürmeyin la.. GoogleTalk, Gmail chat de neymiş, grrr... |
 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 01/03/2006 : 13:54:38
|
alıntı: atlayanbaba tarafından yazılan:
internet sayfasında chat yapmak bilmiyorum ama pek eğlenceli olmasa gerek :)))) kısacası benim dediğim daha makbül merula! :)))))))) çok açık konuştum ama dimi :)))) euheuheuehueu
Kimin söylediğinin daha makbul olduğunun ne önemi var. :) Sonuçta güzel, iyi, kötü, çirkin, göreceli kavramlar. Beğenirsin veya beğenmezsin, görüşünü bildirirsin -ki öyle yapmışsın zaten- insanların sana veya bana ya da bir başkasının görüşlerine katılması yine o insanların beğenisine kalmış. Bu arada googletalk programındaki özelliklerde bir yenilik var mı merak ediyorum. Bir ara kullanmıştım. O zamanlar çok yeniydi. Varsa yenilik bilmek isterim. |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|