AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 borcum ne kadar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 27/02/2006 :  21:21:57  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar şimdi KRONDORDAN 25 milyon borç aldım sonra CRAZY İVAN dan da 25 milyon borç aldım :))) toplam ne kadar etti 50 milyon dimi bu 50 milyonun 45 milyonunu harcadım. benim elimde ne kadar kaldı 5 milyon dimi. bu 5 milyon un 1 milyonunu KRONDOR a 1 milyonunu da CRAZY İVAN a geri verdim borcumdan düşsünler diye benim elimde kaç para kaldı şimdi 3 milyon dimi peki KRONDOR la CRAZY İVANA ne kadar borcum kaldı. 1 er milyon vermiştim yaa 24 birine 24 birine dimi toplam 48 Milyon ediyor peki benim elimde neden 3 milyon kalıyor :))))
(SORUDA KULLANILAN KİŞİLER TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR :) )

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/02/2006 :  22:21:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ehuehe yane bu hayal ürünü değil direk yöneticiler yaw:D Soru ise 25+25= 50 ytl borç aldın. 50-45(harcadın)= 5kaldı. 5'in 2 sini borçları kapamaya verdin sende 3 ytl kaldı. borçlar 48 ytl'ye düştü. hüop bi dakka burda sorun var sen cüzdandan da götürmüşün bi dakka şimdi kafa dağınık yarın sabaha bulacam söz
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/02/2006 :  22:51:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çaktım olayı matematikte bir çıkmaz. 2 ve 3 katlarıyla deneyin yine artan paranın denediğiniz kadar arttığını görürsünüz
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/02/2006 :  01:02:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
borcun yok kardeşim keyfine bak zaten krondor da istememiş parayı üstüne yatarsın pöfff :)))
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 28/02/2006 :  17:54:08  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Paladin helal olsun sana valla... :)))

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/02/2006 :  18:41:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaelindeki parayı ve harcadığın parayı neden karıştırıyorsun ki..laf çarpıtma bu..
:D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000