AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Sizce Orijinal Oyunlar Pahalı mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 05/06/2006 :  20:09:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anlatamadım galiba! Iğdır 'dan orjinal oyun aldım. Oyun başına 10 YTL. Adamlar bunları komşu ülkelerden ithal etmişler. Üzerinde Kültür Bakanlığının "İthal" yazan bandrölü var. Sordum neden bu kadar ucuz diye.. Bizde 9 YTL 'ye aldık 10 'a satıyoruz dediler. Orjinal olduğu cd baskısından belli oluyor. Zaten içerisinde kullanım klavuzu falan da var. (Bazıları türkçe) İsteyene kopyalayıpta veriyor ama cd başına 1,5 Ytl 'ye. Hesabı siz yapın artık 5 cd lik Farcry aldım. Kopya alsaydım 7,5 ytl, pazarlık yapsam 6 ya indiririm. Orjinalini aldım 10 ytl. Aynı şekilde Prince of Persia Warrior Within de aldım. Daha rafta Doom 3 gibi klasiklerde vardı. Bilmem anlatabildim mi?

Daha da yorum yapmıyorum artık. İster inanın, ister bildiğinizi okuyun. Ama arayan buluyor...

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 05/06/2006 :  23:18:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen oradan bize bir koli yollasana kafana göre oyun alıp :) Biz parasını yollarız sonra sana :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 06/06/2006 :  00:48:11  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hee işte böyle olsun gidip alalım..hem bizde uğraşmayız bir sürü cd ile aynı paraya geliyor ne de olsa hemde hırsızlık yapmamış oluruz :D

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 06/06/2006 :  13:27:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
scorpionfa ve krondor!Ya bişey dicem de İSTANBUL dan oyun alın bakalım siz!Ben böyle bir kazık görmedim neyse.Bence her türlü orjinal pahalı.Bir film fiyatı olsa keşke!Gerçi scorpionfa baya ucuza bulmuş ama ığdır orası!
Ya birde bişey soracam bizim burda da 10 YTL ye oyun war ve baskısı orjinal gibi ama kullanım klavuzu yok orjinal olduğunu nerden anlıyacaz?

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 06/06/2006 :  14:00:34  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
istanbulda tek cd 2.5-3 milyon arasında değişiyor...harbiden de milleti soyuyorlar,orjinal oyun ucuz olsa yukarıdaki gibi alacaksın bunlarda ortadan kalkacaklar!

*CK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000