" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
ya abicim tmm da ben benu begenmistim sizinle paylasmak istedim o kadar askin ne oldug kisiden kisi ye degisir tmm daa oyle internetten kopyalayip demek biraz agir odu cunku duger konulara baksrsak gene internetin rolunu gorebiliyoz bilmem anatabildimmii
ya abicim tmm da ben benu begenmistim sizinle paylasmak istedim o kadar askin ne oldug kisiden kisi ye degisir tmm daa oyle internetten kopyalayip demek biraz agir odu cunku duger konulara baksrsak gene internetin rolunu gorebiliyoz bilmem anatabildimmii
orii hocam; Beni yanlış anladın kastettiğim sen değildin.Böyle konularda tabi ki internetin rolü tarışılmaz.Kastettiğim insanlar hergün msn'de kişisel iletilerine internetten abuk sabuk şeyler yazan insanlar mutlaka rastlamışsındır,her gün ayrı bişi.Yarın msn'e bi bakıyim yazarım 1-2 tane örnek olur
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Biz de herhalde gerçek aşkın tanımını yapmadık, sadece uyaklı olsun diye bir söz yazdık işte :)
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "