AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Konsol
 ps 1 Mi ps 2 mi ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

mezantle
Üye

İleti 37

İletim - 06/06/2006 :  12:11:36  Bilgileri Göster  mezantle'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ps 1 alırsan orjinal oyun bulman çok zor şu an türkiyede en iyi ps2 her yerde war gamecube de olabilir ama oyunları bulmak zor
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 06/06/2006 :  13:56:17  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gamecube+xbox ps2 den de iyi bir konsollar,gerek hız gerek görüntü açısından

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

comraider
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 17/06/2006 :  18:41:47  Bilgileri Göster  comraider'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu konuyu kim açtı.) tabi ki ps2.. 3 çıkınca ps3.. bu böyle devam eder gittiği yere kadar. satışfekşın
Sayfanın En Üstüne Git

raptechno
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 22/06/2006 :  21:58:26  Bilgileri Göster  raptechno'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence ps1 al cunku oyun bakımından super ve genellıkle herkes kullanıyor artı ses ve grafık bakımındanda super

***RAPTECHNO***1905 GALATASARAY***
Sayfanın En Üstüne Git

raptechno
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 22/06/2006 :  22:02:31  Bilgileri Göster  raptechno'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mezantle sen nedıyorsun ne sacmalıyorsun ps1 orjınal bulmak zormus pehhhhh gıt kartala gor orjınal oyun war mı yok mu gıt bak heeeee

***RAPTECHNO***1905 GALATASARAY***
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000