AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Konsol
 ps 1 Mi ps 2 mi ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/03/2006 :  17:47:37  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer sende bilgisayar filan varsa ps3 çıkana kadar idare et.ps3 çıktığında,ps2 ucuzlar.ps2 yi al:DDDDD
Sayfanın En Üstüne Git

furkanx666
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 18/04/2006 :  21:07:30  Bilgileri Göster  furkanx666'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
puhahahaha saçmalığa bak yaa. tabiki ps1 in grafikleri sesleri falan daha süper sen onu al

fx666
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/04/2006 :  21:40:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Crazy Krondor tarafından yazılan:

PS2 sürekli donuyor PS 1 al!!!!

saçmalık hiç böyle birşeyi ne duydum ne de rastladım
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/04/2006 :  20:17:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
PSP ekranı ufak ve oyunlarının maliyeti yüksek olduğundan PS2 tavsiye ederim. Bir çok oyunun psp versiyonunu bulamazsın zaten. PS1'in ise devri geçti artık, fiyatı ne kadar düşük olsa da alman pek işine yaramaz. PS3 çıksa da bir süre daha PS2 fiyatları bu civarda seyredecektir. Tavsiyem, benim gibi bekleyip Haziran-Ağustos gibi PS2 alman, en karlı o zaman olacağını düşünüyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/05/2006 :  02:24:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
psp görüntü kalitesi bakımında ps2 yi geçer ama oyunları pahalı ve ps2 gibi kıramadıkları için orj satın alınır oyunları

Hassooo doğru bir karar dostum al keyfine bak bende alalı 1 sene oldu makina canavar gibi maşallah ama alacağın fiyat taş çatlasa 375 civarı olur daha da düşük satmazlar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.02 Snitz Forums 2000