AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Rock'n Coke 2006
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/02/2006 :  22:52:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Asyalı sapığı seni :) Bir ara biz de dinleyelim radyonu da, görelim neymiş şu grupların özelliği :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 24/02/2006 :  00:38:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya şimdi HASSOOO'ya hak vermek gerek beyler, bayanlar! Japon Dili Ve Edebiyatı'nda okuyan bir arkadaşım Onmyouza'nın orijinal cd'sini almış Japonya'daki arkadaşından, bana hediye etti de; gerçekten dinlenilesi bir grup...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/02/2006 :  12:43:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yemeyin tabii hakkımı, Asyalı sapığı değilim la, adımı sapığa çıkarmayın şimdi :D Radyo bir süre kapalı, gelsin nisan mayıs ayları, gevşeyince gönül yayları, açarız geri :P

Onmyouza rocks
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 24/02/2006 :  16:47:35  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya gidelim gidelim yav hatta toplanıp öyle gidelim hem de Metallica varsa kesin gidelim :)). Gerçi daha çok var ama...
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 24/02/2006 :  17:23:24  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HASSOOO tarafından yazılan:

Yemeyin tabii hakkımı, Asyalı sapığı değilim la, adımı sapığa çıkarmayın şimdi :D Radyo bir süre kapalı, gelsin nisan mayıs ayları, gevşeyince gönül yayları, açarız geri :P

Onmyouza rocks

Klasik Türk radyosu işte, ona buna tatil oh :) Onmyouza' yı severek dinliyoruz da, bana Youjeen atacaktın noldu? Msn' de sürekli dışarıda görünüyorsun? :) Bekliyorum...

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000