Merula Abla değil Merula A-L-B-A, nasıl okuyorsunuz anlamadım ki :) Ne siniri yaw. Mesleğimden dolayı bu konuda hassasım o kadar :) Hem burda konu ben değilim değil mi? Konumuz DİL... çok sinirliyiiimmm :P
Not: Ben yaklaşık 3 yıldır burdayım. Senile yolumuz yeni kesişti galiba ne dersin mj dostum?
evet ya...yanlış olmuş kusura bakma ALBAcım.. sen hem sinirli değilim diyorsun hemde sonra sinirliyim diyorsun..sendede bir tutarsızlık var galiba...evet evet varrr... neyse Merula_Alba arkadaşım yolumuz kesişti haklısın... iyi çalışmalar..bundan sonrada kesişir merak etme sen....
Mj yazdığın ve kullandığın kelimelere dikkat etmelisin. Ne o tutarsız falan. Çok sinirliyim dedikten sonra ":P" bu ifadeyi kullanmıştım. Genelde dalga geçmek için kullandığım bir ifade bu. Ya senin ciddi ciddi okuma problemin var ya da yarım yamalak okuyup cevap veriyorsun. Ayrıca konunun DİL olduğunu daha kaç kez söylemem gerekecek?
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
evt ya benim okuma ve yazma problemim var malesef...hiçmbir şeyi yarım yamalatk okuyup anlayııp yzmam...insanın yazdığından dalga geçip geçmediğini anlayacak kapasitede bir insan değilim zaten ben...IQ 'um 50 benim malesef...