Amma dağıtmışsınız konuyu. Ben başlıkla alakalı yazıyım. Aşık olmadan önce düşünmek pek kolay olmuyor, çünkü pek şansımız yok bu konuda. Ama sevdiğinizi terketmeden önce kesinlikle bir kere, hatta 10 kere düşünün. Sinir halinde söylediğiniz "ayrılmamız en iyisi" lafı yüzünden aylarca aklınızdan çıkmayacak hatıralara kavuşuyorsunuz. Geri döndürmeye çalışmak ta hiç bir işe yaramayabiliyor. Ve l-manyaktan arakladığım aşağıdaki sözdeki duruma düşebiliyorsunuz: "...kendin terkettiğin halde ne kadar terkedilmiş hissetsen de kendini..."
some are born to sweet delight; some are born to endless night
sen fena halde aşıkmı olmuşsun yaw..anlamadım..olmuşsan ve ayrılıyorsan demekki yanlış kız kardeş..boşver takma.. muhtemelen bu yazıları yazdığına göre daha lise desin.boşver derim.neler gelip geçer daha.kolay gelsin.
yanlış kız olabilir ama takma deme bence aşık adam hemde nasıl takar :D ama önemli olan karşılıklı olması eğer karşılıksızsa aşk seni yiyip bitirir bu aşkı unutmanın tek yolu başka aşklara yelken açmaktır yoksa sonun kötü demektir saygılar ....
sen fena halde aşıkmı olmuşsun yaw..anlamadım..olmuşsan ve ayrılıyorsan demekki yanlış kız kardeş..boşver takma.. muhtemelen bu yazıları yazdığına göre daha lise desin.boşver derim.neler gelip geçer daha.kolay gelsin.
yanlış kız olabilir ama takma deme bence aşık adam hemde nasıl takar :D ama önemli olan karşılıklı olması eğer karşılıksızsa aşk seni yiyip bitirir bu aşkı unutmanın tek yolu başka aşklara yelken açmaktır yoksa sonun kötü demektir saygılar ....