Haklısınız galiba...ben de ilk girdiğimde yazılım ve donanım kısmına bişeyler yazayım diye girmiştim..ondan sora baktım ki zamanımın %70 ini serbest bölüm ve genel tartışmalarda geçiriyorum..
ne yapsam acaba serbest bölümde donanım ile ilgili konuyu gırgır ile karışıkmı yazsam...ne dersiniz hoş olmaz mı????? :D :D :p :p
Haklısınız galiba...ben de ilk girdiğimde yazılım ve donanım kısmına bişeyler yazayım diye girmiştim..ondan sora baktım ki zamanımın %70 ini serbest bölüm ve genel tartışmalarda geçiriyorum..
ne yapsam acaba serbest bölümde donanım ile ilgili konuyu gırgır ile karışıkmı yazsam...ne dersiniz hoş olmaz mı????? :D :D :p :p
ßir dene bakalım, hoş mu, yoksa nahoş mu olacak! Her halükarda senin için iyi olmayacağı kesin. :Pp
Benle uzaktan yakından alakası yok, zira ben Aydın' da oturuyorum. Tabii hayranlarım yazdıysa o başka. :Pp Orada oturmuş olsam bile ismimi duvarlara yazmam mümkün değil; çünkü ben değil duvara foruma girerken bile yazmamak için 'Beni Hatırla' seçeneğini kullanıyorum. (: