AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 _KoNu_
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

_KibarCellad_
Üye

Ivory Coast
İleti 86

İletim - 24/02/2006 :  16:19:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sonucu kötü olabilir deneme bile..:D

_OutlaWs_
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 24/02/2006 :  17:12:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
mj tarafından yazılan:

Haklısınız galiba...ben de ilk girdiğimde yazılım ve donanım kısmına bişeyler yazayım diye girmiştim..ondan sora baktım ki zamanımın %70 ini serbest bölüm ve genel tartışmalarda geçiriyorum..

ne yapsam acaba serbest bölümde donanım ile ilgili konuyu gırgır ile karışıkmı yazsam...ne dersiniz hoş olmaz mı????? :D :D :p :p

Hocam donanımı nasıl gırgıra bağlıcaksın ki.Böylemi olcak mesela benim ram senin rami döver.
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 24/02/2006 :  17:38:10  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
mj tarafından yazılan:

Haklısınız galiba...ben de ilk girdiğimde yazılım ve donanım kısmına bişeyler yazayım diye girmiştim..ondan sora baktım ki zamanımın %70 ini serbest bölüm ve genel tartışmalarda geçiriyorum..

ne yapsam acaba serbest bölümde donanım ile ilgili konuyu gırgır ile karışıkmı yazsam...ne dersiniz hoş olmaz mı????? :D :D :p :p

ßir dene bakalım, hoş mu, yoksa nahoş mu olacak! Her halükarda senin için iyi olmayacağı kesin. :Pp

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

_KibarCellad_
Üye

Ivory Coast
İleti 86

İletim - 24/02/2006 :  19:42:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
soulfly sen acıbadem koşuyolunda oturmuyosun dimi ?? senin nickini duvarlarda gördüm soulfly yazıodu...:D:D tabi illada sen yazdın die bişe yok..

_OutlaWs_
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 25/02/2006 :  12:24:01  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benle uzaktan yakından alakası yok, zira ben Aydın' da oturuyorum. Tabii hayranlarım yazdıysa o başka. :Pp
Orada oturmuş olsam bile ismimi duvarlara yazmam mümkün değil; çünkü ben değil duvara foruma girerken bile yazmamak için 'Beni Hatırla' seçeneğini kullanıyorum. (:

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000