aga cok güldürdün beni ben 85 lwlim cogu kisi 60ın üstü burada daha öncedn cok kisi vardı yüsek lwl ama artik kimse bakmıyor sanirim forumlara Serhat abi vardı süper barbarı vardı İstanbula gitti Diablo oynucak adam kalmadı bir kaç kişi toplanıp duellolar yapalim ben ipyi veririm yeterki bana ulaşin msn:melih54_54@hot
Hell'de tüm char'lar ile bitirdim. Sorunun nedir onu açsan yardımcı olmaya çalışırım sana ama böyle yazdıkların çok huallakta kalmış..... EN yüksek lvl char'ım lvl 89 sorceror'dır. Sonra Bowazon ve Necromanger gelir... Ha bide paladin ile oynaması çok zevkli olur.
US east battle net en son ladder sezonunda level 92 Amazon ( lightning fury, poison javelin ve fend) , level 90 paladin (zeal+fanatism speeder) ve level 86 amazon bow (strafe). 3 ana oynadigim karakter, baskalarini denedim ama, pek zevk vermedi bana.
Battle nette oyna derim. Uber tristram'u gor bir... Gercek zorluk orada (smiter paladin haric...)
ilave: eger US eastde oynayan varsa, benim suanda ana olarak oynadigim level 92 amazonun adi "tenii" . Atin bir mesaj :)