AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 hard'ı bitiren va.......
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

_DEAD_LORD_
Üye

İleti 53

İletim - 19/02/2006 :  03:39:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aranızda hardı bitiren varmı arkadaşlar ben 55 yaptım oda save yapa yapa :)) sona yattık işte:)) 60lvl i geçen varsa bu çok ii bir olaydır bence:))

Bu alemde tek bir baba var o da Dolap Zalimdar:))

DarkJedi
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 27/04/2006 :  15:06:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aga cok güldürdün beni ben 85 lwlim cogu kisi 60ın üstü burada daha öncedn cok kisi vardı yüsek lwl ama artik kimse bakmıyor sanirim forumlara Serhat abi vardı süper barbarı vardı İstanbula gitti Diablo oynucak adam kalmadı bir kaç kişi toplanıp duellolar yapalim ben ipyi veririm yeterki bana ulaşin msn:melih54_54@hot
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 28/04/2006 :  00:49:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hell'de tüm char'lar ile bitirdim. Sorunun nedir onu açsan yardımcı olmaya çalışırım sana ama böyle yazdıkların çok huallakta kalmış.....
EN yüksek lvl char'ım lvl 89 sorceror'dır. Sonra Bowazon ve Necromanger gelir... Ha bide paladin ile oynaması çok zevkli olur.

Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 08/05/2006 :  12:47:03  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
US east battle net en son ladder sezonunda level 92 Amazon ( lightning fury, poison javelin ve fend) , level 90 paladin (zeal+fanatism speeder) ve level 86 amazon bow (strafe). 3 ana oynadigim karakter, baskalarini denedim ama, pek zevk vermedi bana.

Battle nette oyna derim. Uber tristram'u gor bir... Gercek zorluk orada (smiter paladin haric...)

ilave: eger US eastde oynayan varsa, benim suanda ana olarak oynadigim level 92 amazonun adi "tenii" . Atin bir mesaj :)
Sayfanın En Üstüne Git

kizil_sultan007
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/05/2006 :  15:14:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende 90 necromancer 85 amazon 85 barbar var gerçi pladinde var ama onu trainer ile kastım . hardı bitirdim
Sayfanın En Üstüne Git

FIMIN
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 01/06/2006 :  11:12:42  Bilgileri Göster  FIMIN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
75 lwl sorc var. hardı bitirmeye uğraşıyom. bazı hayvanlara frozen orb işlemiyo. cold masteriyi fullesem işe yararmı?
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000