AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Neden ŞİFRE !!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

_KibarCellad_
Üye

Ivory Coast
İleti 86

İletim - 19/02/2006 :  21:42:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
microsoftun şifrelerini neye göre yaptığını öğrendim :D..ör. büyük bir sayı belirleniyo sayının karesinin kendisiyle çarpımının amerikan alfabesine denk gelen harfleri bulunuyo...akla gelmiycek işlemler neler neler !! bu sadece çok basit bi sallamasyon örnek

_OutlaWs_
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/02/2006 :  22:21:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şifreden kastınız cd key olayı ise beni de sıkıyor bazen oyun aldığım yerdeki adam yazmayı unutuyor ondan sonra adama saydırıyorum :))
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/02/2006 :  09:27:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şifreler genellikle korsan yazılımları önlemek için ve register işlenmerinin yapılması için gerekli bir adım.
ayrıca bir sayının karesinin alınıp amerikan alfabesenin bilmem kaçıncı harfine tekabul eden bir sistem değil RANDOM yani rasgele bulunan bir sistemdir.
Sayfanın En Üstüne Git

_KibarCellad_
Üye

Ivory Coast
İleti 86

İletim - 21/02/2006 :  17:20:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dikkat et oyunlarda cd key bulma programı var ve generate diosun sana şifre üretiyor..sen onların sallama rasgele olduğunu mu zannediyosun ?

_OutlaWs_
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/02/2006 :  23:26:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sen hayatında hiç program yazdın mı kardeşim..bence hiç yazmamışsın..bazı program kodları içerisinde satırlarda sayılar RANDOM olarak uretilir ve o programın çalışması veya çalıştırılması için gerekli kodlarla uertilen sayılar programa birebir uyarlar...bu peograma uymlu ve bağlantılı olduğunu gösterir..RASGELE dememdeki mantık buydu.aa anlayamamışsın..malesef..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000