AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Aktif Üyeler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 01/09/2003 :  17:09:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet buraya tıklanabildiğini şans eseri farkettim (saatlerdir bilgisayar başında olunca insanın eli terliyor mouse elimden kaydı) neyse kimin nerde ne yaptığı görmek güzel olmuş ama belirsiz kim oluyor

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 01/09/2003 :  17:23:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
üye olmayıpta sitede dolaşandır herhalde senin klavye düzeldi herhalde düzgün yazıyon

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/09/2003 :  21:07:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kusura bakmayın ama siz ne yaptığınız sanıyorsunuz. Kaç gündür icq'ya çevirdiniz burayı. Ben sizlerin gereksiz konuşmalarınızı okumak zorundamıyım? Yöneticiler 2 yada 3 seferdir konularınız kilitliyorlar. Daha akıllanıp uslanmadınız. Sonrada yok efendim bizler neden seçkin üye değiliz türünden salak saçma muhabbet'ler açıyorsunuz.

Şimdi kendinizi bizlerin yerine koyun, ben başka birisiyle bu tip bir icq ortamı muhabbetine girsen sizler bundan rahatsız olurmusunuz, olmazmısınız?? Eğer olmam diyorsanız buyrun lütfen devam edin. Ama unutmayın buraya sizin gibi saatlerce giremeyen insanlar var ve bu insanları bu tip saçma topic'lerle ve muhabbetlerle boşuna oyalıyorsunuz.
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 01/09/2003 :  21:15:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet ikiniz dikkat edin göze batmaya başladınız alcağınız ceza da seçkin üye olmamak olmaz haberiniz olsun üyeliğiniz gider artık uyarıldığınıza göre kendinizi düzeltin eleştirilere kötü gözle bakmayın
bakın ivan dostum bana karşı bir msj attı bende kendimi düzelltim(sorunluydum :) )
dikkatli olun cidden vaktimiz yok bu tür konulara bakmaya seçkin üyelerde ne yapmışsınız öyle
Sayfanın En Üstüne Git

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 02/09/2003 :  09:09:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdi o gereksiz konu (ve de muhabbet konusunda :)) ) yerden göğe kadar haklısınız ama seçkin üyelerle ilgili konuda tek bir şey söyleyicem o da o konularda gbenim mesajımı bulamazsınız bulsanız daği ki 1 ya da 2 tane vardır belki o da uzadığına dahidir . neyse fazla uzatmıyalım bende hatamı farkettim yeter bu kadar
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 02/09/2003 :  12:50:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ok özür dileriz muhabbet alanına çevirmeyiz bir daha

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000