|
Yazar |
Konu  |
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 13/02/2006 : 10:27:04
|
Bana güzel 512 Ram 2 GB ve civarı güzel işlemci sölermisiniz????             |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 13/02/2006 : 11:39:40
|
Valla bu sorundan hiç birşey anlamadım bi toparla istersen. |
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 13/02/2006 : 19:12:27
|
512 MB ramin var anlaşılan.. 2MB ta ön bellek istiyorsun sanırsam yani benim anladığım...
AMD ATHLON 3000+BOX 64 BIT 754 PIN AMD ATHLON 3200+ 64 BIT S939 INTEL P4 3000MHZ 2MB 800FSB 630 775 BOX
bunları öneririm..
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 15/02/2006 : 09:37:58
|
saol mj kardeş de 512 RAM olsaaaaaaaaaa nerde o günler!!!!!!!!!!!:( |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/02/2006 : 17:40:37
|
bişey değil kardeş. umarım işine yaramıştır..benim tavsiyem AMD al..fiyat kırdı AMD 64 bit işlemcilerde haberiniz olsun yani.. |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 24/02/2006 : 18:17:57
|
alıntı: mj tarafından yazılan:
bişey değil kardeş. umarım işine yaramıştır..benim tavsiyem AMD al..fiyat kırdı AMD 64 bit işlemcilerde haberiniz olsun yani..
Çok sağol. |
Mustafa Kemal ATATÜRK
 |
|
Konu  |
|
|
|
|