AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 o-game forumu açılsın
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ÇiLeKeŞ
Üyeliği Kilitli

Germany
İleti 0

İletim - 11/02/2006 :  22:25:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
diğer forumlara göre o-game çok tutacaktır !

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 12/02/2006 :  00:50:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanii ? Ne demek istediğini belirtirsen daha iyi olur . Ogame forumu istiyorsan burası OS forumu , tabii ogame bölümü istiyorsan onu bilemiyorum ama pek sıcak da bakılmaz ... bence ... :)

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 12/02/2006 :  01:23:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence de pek sıcak bakılmaz.Ayrıca ogame in kendine özgü bir forumu zaten var.Hem ogame in herkese hitap ettiğini de zannetmiyorum.Sonuçta bu forumun binlerce üyesi var.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/02/2006 :  01:27:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
OGame hakkında güncel olan sadece iki tane konu var. Bu durumda diğer bölümlere göre daha çok tutacağını söylemek biraz hayal olur. Ne kadar köfte, o kadar ekmek demiş atalarımız. Bu nedenle böyle bir bölümü açmaya gerek görmüyorum :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ÇiLeKeŞ
Üyeliği Kilitli

Germany
İleti 0

İletim - 12/02/2006 :  10:46:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
diğer forum sitelerine baktınmı nekadar tutuluyo ???
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 12/02/2006 :  12:16:08  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İyide arkadaşım burası başka bir forum değil ki, OS forumu.Diğer yerlerde ne kadar tutulduğu farketmiyor.''Buradaki'' güncelliğe göre değerlendirilecektir...

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000