AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Peter Jackson's King Kong yardım?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 11/02/2006 :  14:27:34  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar slm. İlk king kong olduktan sonra herhalde iki bölüm geçtim. Ortada su olan kapalı bir bölümdeyim. Sudan yengecimsi yaratıklar bana, kırkayaklar elemanlara saldırıyor. Elemanlar kırkayakları,ben yengeçleri öldürdüm. Arka tarafımda kapıyı açmak için gerekli olan dal parçası ağaçta takılı. Önünde dikenli çalılar var. Fakattt ateş yok. Biraz geri gittiğim zaman ateşin yanması gereken çanaklar var. İki adet ama ateş yok. Nerden bulabilirim? Tşkler.

Kanına isyan etme küçüğüm,
Gün olur genlerin hesap sorar senden.

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 11/02/2006 :  20:05:11  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçtim. Ama 4-5 bölüm kadar ilerde,king kong olarak 3 dinazor ile dövüşüyorum.Bu 3 dinazoru nasıl yenerim.Püf noktası varmı?

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

Sayfanın En Üstüne Git

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 13/02/2006 :  18:56:25  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun sonunda bitti ve hazin son. Arkadaşlar bilgisi olanlar cevap verebilirler mi? King kong oyununda farkı şekilde sona ulaşabiliniyor mu? Mesela bende king kong öldü ama oyunu farklı oynayıp farklı bitebilirmiyiz? Mesela king kong tekrar ormana dönebilirmi gibi.
(Mesela P.O.P da güç gelişiminden birini kaçırırsak oyun farklı bitiyor.)

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

Sayfanın En Üstüne Git

PRİNCE OF PERSİA
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 16/02/2006 :  10:20:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bn bi degide okumuştum.kıng kong a alternetif son diyodu.galiba oyunu farklı bi biçimde bitirebiliyosun
Sayfanın En Üstüne Git

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 16/02/2006 :  10:55:25  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Devamınıda getirip nasıl olduğunu yazsan gayet güzel olurdu?

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

Sayfanın En Üstüne Git

kayayolu
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 01/01/2009 :  23:05:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yamaco'nuun dediği yerde ben de takıldım, çalıların ötesindeki sopaya yetişmiyorum. yamaco nasıl geçtiğini yazsaydın yaa..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000