Arkadaşlar efsane oyuncu Michael Jordan'ı Nba Live 06 oyununa eklemek için bir yama yaptım ama upload edemedim bu nedenle bana e-mail atarsanız veya MSN'i eklerseniz size atarım.Not:Mailim ve MSN'im; oguzcanekinci@gmail.com
Arkadaşlar upload yaptım işte link http://rapidshare.de/files/12904124/djocnyvsjordan.rar.html bu dosyayı belgelerim/nba live 2006/saves klasörüne ekleyin oyunda load/save kısmından yükleyin Jordan Chicago'da karşınıza gelsin.Not:Özellikle Washington'a yapmadım isteyen transfer eder free style özelliği'de eklendi high flayer.
fatih52 sen bu yamaya orjinal diyorsunda ben zaten piyasada bu yama var diye kendi yamamı yaptım nedenini yamayı yükleseydin öğrenirdin ama ben söyleyeyim burada Michael Jordan'ın kafası çok koyu bir pembe renkte ve insana benzer bir yanı yok benimki çok gerçekçi oldu çünkü yüzüyle 1 e 1 uydurmaya çalıştım deneyip görün...
Yükledim merak etme senin Jordanın boyunuda gördüm 6'9 MJ bi kere 6'6 kilosunu 248 yapmışsın,kaslı yapmışsın,vücut şeklinide çok kalın yapmışsın,sf değil,sg olması lazım,özelliklerin hepsi 99 ki en saçması bu benim verdiğim rosters'de ise sadece kafası pembe düzeltmek istiyorsan faces yamasını indirebiliyorsun.Diğer özellikleri gerçek.Zaten bu yamayı yapanlar Ea sports yani oyunun yapımcıları.Yinede emeğine sağlık diyorum ben.
Kafası pembe ve insana benzememesi de bu yamanın en büyük hatası ve bundada gücü 99 bir daha neden yüz ekleme yaması indir oyuncunun resmini bul 1 saat uğraş gibi şeyler yapılsın ki benim ki daha güzel koruduğun yamaya bak neyse konuyu daha fazla uzatmayalım bu benim görüşüm oda seninki eleleştirmeni beğendim yenilikler yapıp tekrar upload edeceğim yaklaşık 30 dk içinde tekrar bir link yollayacağım!Ayrıca birşey daha grafik editörü indirip yüz değiştirmeyle uğraşacağımıza güçlerin istediğin gibi geliştirip diğer eksiklikleri giderebilirdin ama bu benim görevim linki birazdan atarım.