AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeni Hikaye
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/02/2006 :  16:36:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mj geri gelir dath sidius ışın kılıcını çıkarıp mj'i adana kebap yapar dathselo,dathsidius,azrael adana kebapı olmuş mj'yi yerler

Alper Küçükkaraağaç

The_Puinsher

Sayfanın En Üstüne Git

The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/02/2006 :  18:05:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mj allahın rahmetine kavuşur ve ozaman görür allahın adamını ve darth selo darth sidius azraeli yerden kaldırmışlar......

Alper Küçükkaraağaç

The_Puinsher

Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 08/02/2006 :  19:41:38  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tam o anda yukarıdan aşağı hızlı bir şey düşer darth selo darth sidius azrael ona yaklaşır ve buşeye adını sorarlar o da "Reha Muhtar" der. Sonra Reha Muhtar'ı eğitip iyi bir ninja yapmaya ve karanlık güçlerle savaştırmaya karar verirler. Bir kaç yıl sonra Reha Muhtar çok güçlenir ve adını "Ceki Çen" olarak değiştirir...

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/02/2006 :  19:54:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Artist tarafından yazılan:

Tam o anda yukarıdan aşağı hızlı bir şey düşer darth selo darth sidius azrael ona yaklaşır ve buşeye adını sorarlar o da "Reha Muhtar" der. Sonra Reha Muhtar'ı eğitip iyi bir ninja yapmaya ve karanlık güçlerle savaştırmaya karar verirler. Bir kaç yıl sonra Reha Muhtar çok güçlenir ve adını "Ceki Çen" olarak değiştirir...

olum ceki çenle değiştirme.reha muhtar karanlık tarafa doğru yol alır yolda ne görsün aaaaa ne görsün tabelada darth vaderi öldürmek paralıdır yazıodu orada bir kampanya vaardı.cep bank kampanyası darth sidious telefondan para yollamıştı reha bankaya gitmiş orada ne görsün bankada mesaj vardı darth sidious rehaya para yolladı şarkı çalmaya başladı bip bip para geldi cep bank para geldi cepbank parayı alan rehaa yoluna devam etti..........

Alper Küçükkaraağaç

The_Puinsher

Sayfanın En Üstüne Git

_OutLaWs_
Üyeliği Kilitli

Ivory Coast
İleti 0

İletim - 08/02/2006 :  20:00:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
REKLAMLARRR
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa