|
| Yazar |
Konu  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 16/02/2006 : 08:57:28
|
tüm türk dizilerden nefret ediyorum. sadece cnbce deki dizileri izlerim.(one three hill) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0 |
İletim - 16/02/2006 : 10:49:13
|
ben cennet mahallesini seviyorum ama en son babalar duyardan nefret ediyorum |
Alper Küçükkaraağaç
The_Puinsher
|
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 16/02/2006 : 21:56:03
|
Haziran gecesi,yanık koza,yağmur zamanı vb.dizileri hiç sevmiyorm. Yalnız Kanal D de bi dizi başladı Kırık kanatlar diye onun hastası oldum çok beeniyorum,kurşun yarasını da sevmiştim.. |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 17/02/2006 : 17:27:02
|
| kırık kanatlar bana çok yapmacık geldi o zamanı iyi yansıtamamışlar ekrana kurşun yarası ise gerçekten güzel bir diziydi |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 17/02/2006 : 17:30:49
|
alıntı: Geforce tarafından yazılan:
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
Cennet Mahallesi o da yetmezmiş gibi Çeşmi Bülbül çıktı.
tieeeeeeeeeeeeyt Cennet Mahallesi'ne laf söyletmemmmmmm.
Allah'a şükür Çeşmi Bülbül'ü yayından kaldırmışlar aynı hassasiyeti Cennet Mahallesi içinde bekliyorum. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|