Kimden özeniyorsunuz böyle yazmayı? Bu kelimenin düzgünü dururken sen niye k'yi "q" şeklinde yazıyorsun ki? İlk önce Türkçe'yi korumamız gerek, hem Türkçe'de Q diye bir harf yok.
Milletin derdi seni mi gerdi?
Aha! Ne diyorsun sen ya? Kendine gel! Hem suçlu hem güçlü olaya bak. Hem gel Türkçe'yi katlet, sonra da argo laflarla üste çıkmaya çalış, hadi ya?!
Öncelikle tüm OS'den özür diliyorum.Yaptığım doğru birşey değildi ama kimsenin yazdığı kimseyi ilgilendirmez.Tamam bunada birşey demiyorum ama bu iki oldu "Q" harfi yüzünden üstüme daha fazla gelinmesini istemiyorum.Ben böyle yazmaya alıştım ve sanal ortam dışındada "Q" kullandığım ve Türkçe'yi katlettiğim de yokh.Arkadaş orda özeniyorsun filan diyince tutamadım kendimi çabuk parlıyorum ve yazdım mesajı.
Tekrar tüm OS'den ve o arkadaşımızdan özür diliyorum.Birdaha böyle birşey olmayacak.
Esra beni affet, geçen gelememiştim ya o sırada Neslihan'laydım. Aslında ona da bu bahaneyi uydurdum, çünkü Ayşe'ylendim. Sanırım ona da senle olduğumu itiraf etmeliyim. Allahım! Peki ya diğerleri. Sen aklımı koru. :P