Ehuheheh çok komiksiniz ya.Klavye delikanlılığı yapmıyorum.Asıl sen artistik yapıyorsun ve çok komiksin.Olayı nerelere çeqtin farkındamısın?Sana sormayacam K mi, Q mu yoksa C mi kullanacağımı.Burası ağlama taşı deil site.Hadi yavrum yürü anca.. [/quote]
Bu konuyla ilgili son mesaj olsun zibidi zibidi konuşmalarına MSN'imi alıp devam et.
Laf soktuğunu zannedip bebek mesajları atma, komik duruma düşüyorsun. Qlara Klere çektim konuyu evet, çünkü sen de dilimizi mahveden duyarsızın tekisin, bu yüzden bu konuya el atmak istedim. Online oyunlardan görmüşsün bazılarının "Silindi!", "bıraq" gibi şeyler dediğini, özenmişsin hemen.
Bir mesajdan da nasıl anlama sorunlarını bulduysan elemanın ... [/quote] Dilimiz bir bebeğin Q harfi yazmasıyla mahvoluyorsa YAZIK!Online oyundan neden özeneyim ki?Q daha yakın geliyor ve basıyorum.Ayrıca ben sadece ona demedim bana yine böyle gereksiz cwp yazan biri wardı onu da kasteddim.Ayrıca bu sitede a_ kullanmadım.Özendiğimi nerden uydurdun onu da anlamadım.
itiraf ediyorum şuan 3 kızla çıkıyorum ve hiç biri bilmiyor :P
senin gibiler yüzüznden zaten aşkta sewgi saygı denen bişi kalamdı we kşimsenimn birbirine güweni kalamdı erkek milletine değil erkeklerin bölesine laf etmek lasım
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye.