AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 RAM
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

cemtt
Üye

İleti 11

İletim - 04/02/2006 :  16:02:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir başka bilgisyardan oem 512ddr 400 cl3 yazan ram'i kendi makineme takabilirmiyim yoksa iki ram in de aynı marka olaması mı gerekir..Cevaplarsınız sevinirim teşekkurler(makinemin uzerinde twinmos 512 ddr 400 (2.5 cl) yazmakta)

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 04/02/2006 :  16:42:51  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İkiside ddr400 se fark etmez takabilirsin. Marka önemli deyil.Yeterki aldığın ram lar bozuk olmasın.

Kanına isyan etme küçüğüm,
Gün olur genlerin hesap sorar senden.

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 04/02/2006 :  19:58:42  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
markasız abuk subuk bir ram takarsan (yukardaki mesaj doğrudur ona ek olarak söylüyorum) twinmosundan alacağın verim düşecektir; ancak genel olarak sistem verimi artacaktır.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert87
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/02/2006 :  20:56:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
konu açılmışken sorayım bende 2 tane 256mb ddr333 var 1 tane 512 mb ddr400 var herhangi bir problem yaşarmıyım performans kaybı gibi
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 04/02/2006 :  23:25:49  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
512 ddr400'ün 333 olarak çalışır böyle bir kaybın olur... bu ana kartın ddr400 desteklediğine dayanılarak söylenmiş bişey tabii :) desteklemiyosa diğer 256x2 nin bir sorun oluşturacağı yok. birde arkadaşlar 1gb büyüklükte ramde veri darboğazı oluşturmanız için çok profesyonel programlar çalıştırıyor olmanız lazım o yüzden takacak çok fazla bişey yok. (ekran kartınız onboard ve raminizden yiyorsa o zaman takabilirsiniz hatta bu sorunu "takınız" çünkü ekran kartı 128+ mb değilse olmaması gereken yerlerde sıkıntı yaşayabilirsiniz)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000