|
Yazar |
Konu  |
baby_face
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 07/07/2006 : 21:34:08
|
benim en büyük demim de hayallerimin ilk sırasında yer alan İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ olmak. bunu çok istiyorum inşalllah olurum 2.si ise eğer öğretmen olursam öğrencilerimle iyi arkadaş gibi olmak yani onlarla çok iyi anlaşmak isterim. :D diğer hayallerim de saymakla bitmez:D |
 |
|
Jansay
Üye

İleti 84 |
İletim - 08/07/2006 : 01:00:03
|
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
alıntı: Jansay tarafından yazılan:
bende 1993 yılında değilde, Fatih Sultan Mehmet zamanlarında 1430lu yıllarda doğsaymışım, sonra yeniçeri olup fetihe katılıyormuşum, offf çok güzel olurdu, hep osmanlı döneminde doğmak istedim ya. Yeniçerilerede çok büyük hayranlığım var.
Ota b.ka bahşiş isteyip,her gün isyan çıkarırdınız artık. Bırak kardeşim Yeniçeriyi akıncı ol sen.:)
Ben dikkat edersen Fatih Sultan Mehmet zamanında dedim. O zamanda yeniçeriler isyan etmiyorlardı. Hem herkez öle diyor ama işte gönül ferman dinlemiyor ben bi kere kaptırmışım deli gönlümü. |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 08/07/2006 : 15:51:46
|
Gülüm mü?Bu ne samimiyet? Fatih zamanında da bahşiş istiyorlardı sanırım tahta ikinci defa çıktığı zamanlardı.:)Adamların adı çıkmış dokuza inmez sekize.:)Neyse uzatmaya gerek yok sanırım. |
 |
|
HasanTTR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 09/07/2006 : 04:13:40
|
en bğyğk hayalim ATATÜRKÜN dirilmesi ... :( |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 09/07/2006 : 11:39:45
|
Hagi'nin Süper Kupa Finali'nde yaptığı gibi Roberto Carlos'un belini kırmak, vücudunun yapısını değiştirmek.O andaki hazı tatmak için sahip olduğum çoğu şeyi verebilirim.Ne hareketti o be ! |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|