AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 En Büyük Hayaliniz Nedir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 03/02/2006 :  22:07:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En büyük hayalim, NARNİA da yaşamak ve çok iyi bir okçu olmak

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 04/02/2006 :  00:09:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en büyük hayalim geçmişe dönüp kılıçlı oklu zamanda kılıcımı kuşanarak destansı hikayelerle anılıp türk milleti adına savaşıp onurumla ölmek

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/07/2006 :  22:43:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en büyük hayalim dünyadan silinmek:(
Sayfanın En Üstüne Git

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 05/07/2006 :  23:09:49  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim en büyük hayalim çok uzun ve bir hayli ilginç izliyoruz;

Zaman 2456 yılı Ekim' ayının 18'inci günü Saatlerden 12:01

Ben şimdi uykudayım çünkü gece yarısı.Uykumda birden bir Mars'lı gördüyorum ve aniden panik atak olayları...KAsılıyorum çünkü elinde +9 SWORD BREAKER var...Ee benim elimde "New Warrior's basic item"Var nabayım şimdi?Birden hayal ediyorum bir bakıyorum kiii ne olsun????Elimde +10 RAPTOR!!!!!!!Sonra adama bi dancing vuruyorum 150000damage veriyorum ve tek atışta öldürüyorum o pis marslıyı ve 1000000NP kazanıyorum.Bunun sonucunda Hiç KoloniZone'den çıkmıyorum ama bir sorun var!!!!!Ne mi?Daha level 1!+10 Raptor!!!!Hemen 1 solucanda 80 oluyorum ve hemen 999GB sahibi oluyorum Ee lvl 80 isen shell lazım diil mi?Hemen +24 Shell'ler hazır!1 solucanda 5 tane +24 shell...
Sonra kendimi güçlü hissettiğim vakit MARS'a gidiyorum orda bir kaç blabugurd kesiyorum ve baya ex sahibi oluyorum böylece 81 oluyorum.Sonra blabugurd'ların kralı BLAZDAZDANG 'a kafa tutuyorum ve ve veeeee Öldüm yaw:( Allaalla...Sonra bida dalıyorum ve vee veeeee YENDİM!!!!!!OLEYYYArtık ben PATHOS KESEBİLİRİM???? DEMİ???? Sonra yakınlarda bulunan krokodüs lerdfen biraz kesiyorum 83 oluyorum sonra yavaş yavaş giderken EN Büyük canavarla karşılaşıyorum... İsmi MASTER Of KİLLERJOKE Ve ölüyorum ve nasibimi alıyorum ve böylece gene cz'ye dönüyorum ve bir kaç milyon np yapıyorum ve böylece bi anlık macera yapmış oluyorum....

OHHHH!(am 8 dk. bunu yazmakla uraştım bea!)
BUDA BENİM EN BÜYÜK HAYALİM'DEN SOn DAKİKALAR
Kısacası benim en büyük hayalim Knight'da en güçlü olmak....

...
Sayfanın En Üstüne Git

hagi08
Üye

Turkey
İleti 1332

İletim - 05/07/2006 :  23:18:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benimse Hagi gibi bir futbolcu olmak!(biraz abarttım galiba:)

http://img201.imageshack.us/my.php?image=thebufferyu8.png
http://img299.imageshack.us/my.php?image=buffermk3.png
http://img71.imageshack.us/my.php?image=20071152177xd7.jpg

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000