En büyük hayalim, NARNİA da yaşamak ve çok iyi bir okçu olmak
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Benim en büyük hayalim çok uzun ve bir hayli ilginç izliyoruz;
Zaman 2456 yılı Ekim' ayının 18'inci günü Saatlerden 12:01
Ben şimdi uykudayım çünkü gece yarısı.Uykumda birden bir Mars'lı gördüyorum ve aniden panik atak olayları...KAsılıyorum çünkü elinde +9 SWORD BREAKER var...Ee benim elimde "New Warrior's basic item"Var nabayım şimdi?Birden hayal ediyorum bir bakıyorum kiii ne olsun????Elimde +10 RAPTOR!!!!!!!Sonra adama bi dancing vuruyorum 150000damage veriyorum ve tek atışta öldürüyorum o pis marslıyı ve 1000000NP kazanıyorum.Bunun sonucunda Hiç KoloniZone'den çıkmıyorum ama bir sorun var!!!!!Ne mi?Daha level 1!+10 Raptor!!!!Hemen 1 solucanda 80 oluyorum ve hemen 999GB sahibi oluyorum Ee lvl 80 isen shell lazım diil mi?Hemen +24 Shell'ler hazır!1 solucanda 5 tane +24 shell... Sonra kendimi güçlü hissettiğim vakit MARS'a gidiyorum orda bir kaç blabugurd kesiyorum ve baya ex sahibi oluyorum böylece 81 oluyorum.Sonra blabugurd'ların kralı BLAZDAZDANG 'a kafa tutuyorum ve ve veeeee Öldüm yaw:( Allaalla...Sonra bida dalıyorum ve vee veeeee YENDİM!!!!!!OLEYYYArtık ben PATHOS KESEBİLİRİM???? DEMİ???? Sonra yakınlarda bulunan krokodüs lerdfen biraz kesiyorum 83 oluyorum sonra yavaş yavaş giderken EN Büyük canavarla karşılaşıyorum... İsmi MASTER Of KİLLERJOKE Ve ölüyorum ve nasibimi alıyorum ve böylece gene cz'ye dönüyorum ve bir kaç milyon np yapıyorum ve böylece bi anlık macera yapmış oluyorum....
OHHHH!(am 8 dk. bunu yazmakla uraştım bea!) BUDA BENİM EN BÜYÜK HAYALİM'DEN SOn DAKİKALAR Kısacası benim en büyük hayalim Knight'da en güçlü olmak....