|
Yazar |
Konu  |
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 27/05/2008 : 19:42:32
|
alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan:
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
Sağlam zevklerin var Uruk hocam. :)
Keske her sey zevklerle kalsa :) , hadi mucize oldu arabayi aldik , onun benzin parasi var , benzin dayanmaz o araca :)
Tüp takdırırsın, olur biter... |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 27/05/2008 : 20:15:56
|
alıntı: scrambler tarafından yazılan:
alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan:
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
Sağlam zevklerin var Uruk hocam. :)
Keske her sey zevklerle kalsa :) , hadi mucize oldu arabayi aldik , onun benzin parasi var , benzin dayanmaz o araca :)
Tüp takdırırsın, olur biter...
Oldu :) , o kadar para verip alalim shelby gt500 ü , sonra karizmayi yerlere dökelim. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 27/05/2008 : 20:42:28
|
Benzin'i var, vergisi var, yolda giderken aman ya çizilirsesi var, bozulsa hangi tamirciye götüreceğin var.(gerçi istanbul'da falan vardır.) :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 27/05/2008 : 20:51:38
|
Uruk-Hai, sen en iyisi vazgeç bu sevdadan :) |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 27/05/2008 : 21:18:46
|
Gerçi Corvette C6'nın da eksik kalır bir yanı yok. Saydıklarımın aynısı onun için de geçerli. Hem o halk arasında benzin içiyor diye bilinir. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|