AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 En Büyük Hayaliniz Nedir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 24/05/2008 :  20:37:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Saolun verdiğiniz moral için.En azından bi yerleri kazanıp; huzurlu, bol sporlu, denizli, güneşli bir tatil yaparım.Okul derslerinde nasıl olsa kopya muhabbetleri olur yani.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 24/05/2008 :  20:41:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kopya oluyor ya evet o güzel yanı var. :) Bu arada hazırlık kalktı biliyorsunuz artık lise 1'den başlıyor ve lise 1'de de rahat bırakmıyorlar... Benden söylemesi yani çok büyük hayal kırıklığı oluyor kendimden biliyorum..:)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 24/05/2008 :  20:43:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

Kopya oluyor ya evet o güzel yanı var. :) Bu arada hazırlık kalktı biliyorsunuz artık lise 1'den başlıyor ve lise 1'de de rahat bırakmıyorlar... Benden söylemesi yani çok büyük hayal kırıklığı oluyor kendimden biliyorum..:)

O zaman sana ve gelecek nesile geçmiş olsun diyorum.Bir sene boyunca hiç ders çalışmamak fırsatını kaçırmış oldunuz geç doğarak.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/05/2008 :  20:53:25  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Offf yaşamak sorun oldu yaa:D
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 24/05/2008 :  21:04:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok benim için sorun olmadı ben ilk dönem halletim ortalamam 80 gibi bişeydi ama kimya 1 oldugu icin alamadım birşey... Bu dönemde 19 Mayıs'a katıldım derslere hiç giremedim ondan notlraım baya düştü ama ingilizcem 5 ve 10 saat kredisi var. Not ortalamam büyük ihtimalle yüksek olur yine.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000