|
Yazar |
Konu  |
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 24/05/2008 : 20:37:19
|
Saolun verdiğiniz moral için.En azından bi yerleri kazanıp; huzurlu, bol sporlu, denizli, güneşli bir tatil yaparım.Okul derslerinde nasıl olsa kopya muhabbetleri olur yani. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 24/05/2008 : 20:41:04
|
Kopya oluyor ya evet o güzel yanı var. :) Bu arada hazırlık kalktı biliyorsunuz artık lise 1'den başlıyor ve lise 1'de de rahat bırakmıyorlar... Benden söylemesi yani çok büyük hayal kırıklığı oluyor kendimden biliyorum..:) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 24/05/2008 : 20:43:26
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
Kopya oluyor ya evet o güzel yanı var. :) Bu arada hazırlık kalktı biliyorsunuz artık lise 1'den başlıyor ve lise 1'de de rahat bırakmıyorlar... Benden söylemesi yani çok büyük hayal kırıklığı oluyor kendimden biliyorum..:)
O zaman sana ve gelecek nesile geçmiş olsun diyorum.Bir sene boyunca hiç ders çalışmamak fırsatını kaçırmış oldunuz geç doğarak. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 24/05/2008 : 20:53:25
|
Offf yaşamak sorun oldu yaa:D |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 24/05/2008 : 21:04:29
|
Yok benim için sorun olmadı ben ilk dönem halletim ortalamam 80 gibi bişeydi ama kimya 1 oldugu icin alamadım birşey... Bu dönemde 19 Mayıs'a katıldım derslere hiç giremedim ondan notlraım baya düştü ama ingilizcem 5 ve 10 saat kredisi var. Not ortalamam büyük ihtimalle yüksek olur yine. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|