Arkadaşlar Sanrıım Onceden de boyle bir konu acılmıs ARSAT arkadasımız tarafından Fakat dalga gecinmiz evet Hackerlar Suan ne Yapacaklarını Bilmiyorlar Msn de sık sık Sorunlar Yaşanıyor Microsoft Guvenlik Sisteminde cok Buyuk Bir Acık tespit EdilmişTir..İnanmayan int De Surf yapsın Araştırsın Cok buyuk bir tehlike var Ruslar iyice azıttılar Herkesin Onlemlerini Almalarını Rica ediyorum iyi Gunler...
Dostluk Sevgiden de öTedir...
Wanna Get Loose!!!!!!
If you Know Your Heart You are become A Good Person...
Evet DoSTuM bana bu aralar öle bi msj geldi Ama gene dikkate alınmaz diye konu açmadım Bİ hacker tarafından Özet olarak eğer bu maili 16.02.2006 ya kadar tanıdığın herkese göndermezsen msn alamıycan bi daha yazıodu pek inanmadım açıkçası ama genede belli olmas Ne yapıım anlamadım Pek inanmadım açıkçası Ama imsede yok bu virüs felan diyo bill gates bile bilmio saçma bencee
Ya es Gecilecek bir Konu DegiL Bende hackerdım..Fakat Hacker oLmak O kadar Kolay ve iyi Bir İş DegiLdir bir yere birşey oLdumu Sizden biLirlerdi Bu Yuzden Kendi PC nizde en Ust GuvenLik sisteminin oLması Sarttı..
Sana Gelen maile Gelince Tamamem sallama DosTum iNanma BunLara Kendini Baskalarınınn Gozunde Buyutmeye Calısan birisi oLsa gerek...Yanlız Dedigim Gibi Guvenligi on Planda Tutmanız GerekLi yoksa işiniz İş...Trojan,Spy,Virus,Worm Gibi PC ye girebilecek bu tür Sanal Maddelerin Bilgisayarınızdan Arındırılması gerekir Bunun için Nod32 programını Oneririm
Nod32-Ada ware-Adaware Spyware...
PC de Bunlar Bulunursa Sorununuz oLmaz Sakın BoyLe Saçma Konulara iNanma......Umarım öNLemlerinizi Alırsınız Benden Uyarı Geldi...
SAYGILARLAR PROTYPE.....
Dostluk Sevgiden de öTedir...
Wanna Get Loose!!!!!!
If you Know Your Heart You are become A Good Person...
o mesaj banada geldi inanma sakın o mesaj yüzünden başıma gelmeyen kalmadı bu arada size bi msn adresi vericem eyer sizi eklerse sakın eklemeyin çünkü bi hecker veriyimii????? belki yardımı olur