|
Yazar |
Konu  |
|
S_U_A_T
Üye

Turkey
İleti 155 |
İletim - 29/01/2006 : 19:22:02
|
beyler bir oyun yapmak için editör aranıyor bende pak fazla bişii bilmesemde bu işlerden anlayan arkadaşlar arıyorum hep bu hayalimi gerçekleştirmek istemişimdir ewt beyler bana yardım edecek arkadaşlar oyun yapımından ve programlardan anlayan arkadaşlar arıyorum bana katılırsanız çok sevinirim ben haşsen kendim mod ve yama tasarlama sitelerini çok iyi biliyorum hatta gta serisinin yama ve mod sitesini ben yazmıştım lütfen birlik olup güzel olmasada bir oyun yapalım katılmak isteyenler reisderya@hotmail.com dan bana ulaşabilirler       |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 29/01/2006 : 20:14:51
|
"Profesyonel" olacak onu düzeltmek isterim ilk önce haddim olmasa da :) Hevesini kırmak gibi olmasın ama, amatör proje olsa da profesyonel bir çalışma gösterilmesi, işin ciddiyetini ve havada kalmama olasılığını yükseltecektir. Bunun için, fikir sahiplerinin sadece takımı toplayan şahıslardan öte işi bilen şahıslar olması gerekiyor kanaatimce. Eğer internet bağlantım var, bilgisayarım iyi, ingilizcem üst seviyede, ayıracak da zamanım var diyorsan, binlerce programlama, kodlama, grafik, dizayn, vs.vs. üzerine kitap ve internet siteleri bulunmakta. Çoğu kişi bu sayede sıfırdan birşeyler yapabilir hale gelebiliyor, tabii yüksek bir emek ile. Sen de yapabilirim diyorsan, önce kendine bir iki kaynak edin, ve küçük çalışmalara başla derim. Sonra da küçük projeler yaparak takım kurma arayışına girersin. |
 |
|
S_U_A_T
Üye

Turkey
İleti 155 |
İletim - 29/01/2006 : 20:24:18
|
kardeş bu söylediklerin için teşekkür ederim aslında doğru söyledin bana indire bileceğim bir site ismi verebilir misin (oyun yapmak için) biraz basit olursa sevinirim:)) |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 29/01/2006 : 21:58:06
|
Olayların basitine kaçtığınız sürece yaptığınız oyunların profesyonel olmasını nasıl bekliyorsunuz ki? Nasıl, sen kaleye geç, sen sağdan orta yap demekle maç kazanılmazsa; sen oyunu programlarsın, şu arkadaş konu bulur, ben de siteye bakarım demekle de bir şey olmaz. Öncelikle bunun farkına varmanız gerekiyor. Bunun farkına vardığınızda, başka şeylerin de farkına varacaksınız zaten. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
|
|
Konu  |
|
|
|