abi işim gücüm var oyun yapıyoruz kolay mı ama bir arkadaşa söliyim o belki yazar kendisi diablo prof u durda
Yöneticilerin işsiz güçsüz insanlar olduğunu düşündüğünüz gibi bir izlenime kapılıyorum. Buradaki yöneticiler bu işi sadece sevdikleri için yapan kişiler ve ellerinden geldiği kadarıylada yapmaya çalışıyorlar. Onlarında kendilerine göre bir yaşam tarzları ve bu esnada yapmaları gereken işleri var. Bir işi yapın demesi her zaman yapmaktan kolaydır. Lütfen sözlerinizi bunu düşünerek söyleyin.
tam bir yanlış anlama rappier hocam ben genel konuştum dikkat edersen bir sitemden bahsettim aslında bu genelde tüm rpg ve frp oyunları için geçerli yeterli kaynak bulamıyoruz ben onu dile getirmek istedim yazın demek kesinlikle kolay ama bunu derken bir istek belirtiyorum sitenin bir kullanıcısı olarak bunu sölemeye hakkım var heralde hepimizin var bu isteği belirtirkende sadece oyunsitesine demiyorum tüm sitelere diyorum os yede zaen çözümü söylüyorum ben arkadaşıma söliyi yazar elbet kendi cidden diablo 2 prof udur