arkadaşlar simste simler acayip aşk yaşadılar bende sonra bende evlendirdim kız gelinlik erkek damatlık giydi parti oldugunu telefondan haber verdim diger simler geldi perti bitince siyah bir limuzin geldi simleri aldı baloyuna götürdü orda simlerin ihtiyaçları hep tam kaldı sonra bir süre sonra geldiler ama en güzeli o çiöekli kapının altında ayrılmayacaklarına söz verişleriydi el ele tutuşuyolardı kızla erkek sonra erkk kızı kollarında asagıya sarkıtıyordu yani muhteşemdi
Ben de o çiçekli kapı neden eşyaların içinde de ağaçların arasında değil diye düşünüyordum...Gerçekten balayından dönünce o kapının altında mı duruyorlar? Yoksa limuzinden inince rasgele o kapının altına mı geldiler?
Ben bülbüle aşık, ama gül değilim. Bülbül güle aşık, ama gül ben değil!
hayır limuzine binmeden önce yani parti başlamadan önce onun altında giyinip yüzük takıyolar ve evlilik sözü veriyorlar tüylerim diken diken oluyor anlatıyımmı bak çifleri birbine aşık ettin ya nişan yüzügü taktırcan yani o pırlanta yüzügü sonra da porpose weddinge tıkla yüzük takçaklar sonra haber vercan telefonla have a parti wedding parti partiye tıkla parti başladıgında simler yani arkadaşlar gelecek gece kıyafetlerinle sende çifleri teker teker o çiçekli şeyde kıyafetlerini giydir yani o kapıya tıkla ve married seçenegine tıkla giydir ve partiye hazırla evlenme sözü verilecek ama partinin güzel geçmesi için müzik şarap evlililik pastası balon gibi eşyaların tam olması gerekiyor parti bitince limuzin gelecek simleri alacak simlerin ihtiyaçları birsüre fuul olacak yani gelinceye dek tamam mı bunları yaparsan güzel bir evlilişk töreni yapmış olursun sorellina sorun olursq yaz arkadaşlar sizde hiç yaptınız mı
ya arkadaşlar bende sadece evlenme teklifi ediyo ve yüzükleri takıyorlar öle eveleniyorlar sims1 de gelinlik giyolardı ama bunda bende öle olmuyo neden:(