|
| Yazar |
Konu  |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 27/01/2006 : 00:30:00
|
Arkadaşlar,bilmiyorum biliyormusunuz ama "Playstation 3" dediğimiz,bir önceki sürümünden katlarca daha hızlı,kullanışlı ve kaliteli olan bu alet,olağanüstü bir durum olmaması dışında Türkiye toprakları içine giremeyecekmiş.Korsan yapım dediğimiz izin dışı üretimin son yıllarda yurdumuzda artması üzerine playstation yönetimi ve yetkili kişiler,playstation aracının Türkiye'ye ihrac edilmemesinin daha güvenli olacağı kanısına varmışlar ... |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 27/01/2006 : 10:46:36
|
| x-box'ı deseydin inanırdım zaten çıktıda yok ama ps 3 bence türkiyeye gelir çünkü ps 2 de falan türkiyeden baya kar elde ettiler.... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 27/01/2006 : 11:53:16
|
| Himanchig acaba haberi nerde okudun?Eğer gelmezse kötü olur, çok süper bir alet.Bir-iki görüntüsünü gördüm, bayaa güzel.wolwerine x-box'un yenisi de mi Türkiye'ye gelmeyecekmiş? |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 27/01/2006 : 18:16:49
|
ya her yerde haberler çıkıyor bir taraf gelecek diyor bir taraf gelmeyecek... bence gelmemesi daha iyi olur zarara girer burda microsoft herkes ps diye öyle tutturmuş ki gelsede satış yapamaz |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 27/01/2006 : 23:02:15
|
| Resmi bir açıklama var mı konu ile ilgili? Kopya sektörü Sony'i niye alakadar etsin? Makinası satılıyor mu satılıyor, e o zaman? |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 28/01/2006 : 13:07:52
|
bencede kesinlikle gelecek...kardeşler eğer PS3 getirmezlerse buyuk bir pazardan pay kaçırırlar yani..Birde XBOX 360 türkiyeye gelecek ama 2007 de diyorlar. ama onunda ilk önce bir araştırmasını yapacaklar sanırım..XBOX ın eski versiyonlarını ben türkiyede çok az kişide gördüm. ama PS2 her yerde karşıma çıkıyor..bunalttı vallahi.. şunuda söyleyim eğer yazın gidebilirsem ÇİN e gidip orada bilişim ve oyun fuarlarını gezecem..tabi bunun için maddi kaynak yaratmaya çalışıyorum..bu seneki fuarları gerçekten güzel olacakmış...orada Xbox ve PS3 ü görmüş belki oynamış olacaz...inşallah diyorum... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|