|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 31/03/2006 : 01:23:35
|
Konuyla bağlantısını göremedim. Başka bir konuda merak et mümkünse. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 31/03/2006 : 02:28:18
|
bana sorarsanız(ki sormazsınız),mj belirli yaş gruplarının hangi müzik türlerini dinlediğini merak ettiğinden sormuştur..böyle bir soru benim de aklımdan geçmişti,mesela bu forumda 30-35 yaş üstü üyeler rock yada metal dinliyorlar mı,...falan gibi... saygılar.. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 31/03/2006 : 21:33:04
|
Eğer öyleyse, daha düzgün bir şekilde sorabilirdi. Forumun yaş ortalamasıyla, konuya cevap verenlerin yaşlarının ortalaması çok farklı şeyler. Ayrıca konuyu dağıtmamak için, bu sorunun, farklı bir konu açılarak sorulması daha doğru olurdu. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/04/2006 : 01:10:01
|
teşşekkürler KrondoR..
beni anlamışsın Aybüke sanada teşşekkürler..
buarada Türk Halk müziği de dinlemeye başladım :))))) |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 01/04/2006 : 01:27:28
|
bu kadar Türk Halk Edebiyatı çalışmaya devam edersem ben de Anonim Türk Halk Müziği'ne direk geçiş yapıcam..ninnilerle başlayabilirim mesela,belki bi işe yarar..:P.. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|