Garment az mana, çok hız prensipli bi kıyafer ve int ataklarına dayanıklı. Ama yaratıkların nerdeyse hepsi psy. atak yapıyor bu nedenle o lvlde garment yanlış seçim. Hemde bi strci için.
ya int isen de garment ama tamamen yaratığa bağlı. str atakları aslında fazla mana yemiyor düşününce imbue için garment giyilmez.. %20 hız bonusu %20 daha fazla kasmanı sağlar(öldürdükten sonra yaratık sana gelmiyor sen gidion di mi?).
şincik ben armor giyiyorum çünkü yaratıklara tek atsam da arkadaşlar bi ok sallıyor armora 400hp. giant bi critic çakıyor 1.3k can 1.55k:)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
ya int isen de garment ama tamamen yaratığa bağlı. str atakları aslında fazla mana yemiyor düşününce imbue için garment giyilmez.. %20 hız bonusu %20 daha fazla kasmanı sağlar(öldürdükten sonra yaratık sana gelmiyor sen gidion di mi?).
şincik ben armor giyiyorum çünkü yaratıklara tek atsam da arkadaşlar bi ok sallıyor armora 400hp. giant bi critic çakıyor 1.3k can 1.55k:)
ben int germant spear ve ıce öle bi sorunum yok ne giant bu kritik 1.33k atıo?