|
| Yazar |
Konu  |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 26/01/2007 : 18:55:58
|
| Onlar nerede?Bu arada ama ''bandit archer'' yazıyor. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 26/01/2007 : 23:27:21
|
| Öyle yazıyor ama kesmen gereken yaratıklar Bandit Bowman. |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/01/2007 : 10:59:04
|
bakımdan sonraki 4. gün ve bakımdan sonraki 3. patch. image ver.'i biraz hatalı yapmışlar oyun 2 açışımda bir korece çıkıyordu. herhalde o düzeltildi.
bandit: http://img224.imageshack.us/my.php?image=pandittd3.jpg
|
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 27/01/2007 : 14:03:18
|
| ''Stolen sword'' görevini anlatır mısınız?Hiçbir şey anlamadım. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/01/2007 : 17:00:12
|
sade bandit yazan level 16 banditlerinden kesicfeksin. içinden mavi kesede stolen sword çıkıcak. onu alınca görev bitecek, sen de verip ödülünü alacaksın. (buna benzer level 34'te ong görevi var ve çıkması %250 bal işi)
Tibette death soldierla bu görevi yapıyorduk. O banditi yapcam dedi , ben de iyi chakji bitince geliyorum yanına dedim. Ziyaretine yanına gittim bir bandit beni kovaladı baktım bırakmıyor, öldürdüm ve stolen sword çıktı =) o yüzlerce bandit kesti(1k'ya yakındır sormak lzm :) çıkmadı tibeti bıraktık |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|