|
| Yazar |
Konu  |
|
arsat
Üye

İleti 192 |
İletim - 02/10/2006 : 23:33:48
|
alıntı: çetiner tarafından yazılan:
Beyler lütfen bilen sölesin.32'de yapılan scorpion posion görevinin ardından.downhangdaki herbalist(sağlıkçıdan)bi görev alınıyo.bu görevi scorpion posion görevi bitmeden wermiyo.ben alıyorum.diğer görevi ama, scorpion posion 2 kere tekrarlanabilirmiş.aynı görevi weriyo yapmak zorundamıyız?bilen yardım etsin lütfen çok acele....
üzgünüm ama o 2 kere yapılan "scorpion poison 200" ü bitirmeden diğer görevi vermiyor ki zaten hiçbir görevi atlama. Tam olarak bilmiyorum ama 61 lvl görevi sanırım 8 lvl de yapılan bir görevi yapmamışsan alamıyorsun |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 13/11/2006 : 00:14:55
|
| Birisi bana, glavie karakteri için, skill dağıtımını nasıl yapmam gerektiğini detaylı açıklayabilir mi? Bir de oyunda başlangıç için yapmam gereken temel şeyler varsa, onları da açıklarsanız çok sevinirim. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 13/11/2006 : 06:56:35
|
öncelikle her karakterde sp farm yapman lazım. bu da şu şekilde oluyor:
silahların da levelleri var mastery level. onunla kendi levelin arasında fark bırakman lzm. örneğin
senin levelin 15 , silah mastery level de 15 ise bir yaratık 100 xp , 10 da sp xp verir. senin levelin 15,silah mastery leve l2 gibi düşükse yaratık 80 xp verir 30 sp alırsın gibi.
glavie'de full str olacağını biliyorum o yüzden 2. sırada açılan dışında bütün skilleri maxlayacaksın. fire tercih et ki az ama öz vurmaya dayalı adamın iyi vursun. ama light da tercih edilebilir. hangisini kullanırsan kullan hem light hem de fire'a puan vermelisin ki bufflarını açabilesin. örn: fire'da fiziksel saldırını artıran bufflar var sen de pata küte dalacağından gerekli.
lightningde ise daha çok çevre ile ilgili buff ön planda. hızlı koşma skilleri var o olmazsa dosbağa ile farkın kalmıyor oyunda mutlaka 3-5 puan olmalı light seçtiysen max. magic damage artırıcı piercing force skil ağacı var onu da maxla. en alttaki pasif bufı artır parry ration(saldırıdan kaçma yeteneği daha az hasar alırsın) artsın. ayrıca aynı iş için concentration'u da aç. gerisini yazarım |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 13/11/2006 : 15:56:09
|
Fırat şimdi ben blade açtım yeni, skill olarak bicheon mastery diye bir skill ile fire a abandım bir tek şu anlık, statlarımda full str sence iyi yapmışmıyım daha oyunu tam çözemedim . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 13/11/2006 : 17:01:27
|
| yapmışsın ama sp farm olayını çözdün değil mi? bi geleyim yanıma SilveR'la bi kapış :P(itim 3x:)) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|