yaa run time felan diyor sro clinet felan diyor bu yaaa ne bu
salı sabahları olan genel bir update ...
yanıtladım ya
TAMAMDA ben yine açtım yine aynı şey ben salı girmedim sabah ta girmedim
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Ya bi update sırasında açmaya çalışmışındır yada internetinde bir sorun vardır. Modemi aç kapa yapabilirsin yada msn den bi kontrol yapılıyor seçenekler/bağlantı/sorun gider bak bakalım orda bir hata çıkacak mı? Şu an düzgün çalışıyor. Benim bildiğim yöntemler bunlar dahası varsa bilmiyorum.
yani internet gidse msn kapanırdı dimi ama uptate sırasında bişeylere girdim ondanmı?
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
internetin gitmesi değilde, msn'nin kontrolünde anahtar bağlantı noktalarını genelde tam çalışmadığını gösteriyor. Bi ordan dene işte Araçlar/Seçenekler/Bağlantı/(bağlantı sorun gidericisi diye birşey var. Ordaki "başlat" ikonu aktifse tıkla araştırsın. Bir sorun varsa "onar"ı tıklarsın. Bazen bende internet sayfalarına giremediğimde öyle yapıyorum düzeliyor. Benim bildiğim yöntem bu yani. Başka bilmiyorum