AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Genel Yardımlaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 82

Erdem33
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 11/09/2006 :  15:57:33  Bilgileri Göster  Erdem33'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de lwl 8 tablet o ne kadar ederr war birde ben21 lwl ım kerwan alcam ama nasıl alcamı bılmıommm yardım edermısınz ya ben kurt alcam 1m ben nerden bulcam o kadar parayı şimdiye kadar en fazla 100k oldu oada pot parası zatennnn...

cabbar
Sayfanın En Üstüne Git

çetiner
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 11/09/2006 :  16:11:47  Bilgileri Göster  çetiner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

ya ben str karakteriyim.sword dum bladese geçtim.(nasıl olsa skiller ikisinede uyuyo)sizce bir sorun çıkar mı?bladesi i iyi yapabilir mi?

Arkadaş zaten str isen blade yada glavie kullanacan.İntsen sword weya spear kullanacan yani sen doru yapmışsın

Nick:yasin_bursa
Server:Alps
Level:32
Silah:Glavie
Full STR/LİHGTİNG
Thief_2LWL TRADER_2LWL
Sayfanın En Üstüne Git

arsat
Üye

İleti 192

İletim - 11/09/2006 :  16:52:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Erdem33 tarafından yazılan:

ben de lwl 8 tablet war birde ben21 lwl ım kerwan alcam ama nasıl alcamı bılmıommm yardım edermısınz ya ben kurt alcam 1m ben nerden bulcam o kadar parayı şimdiye kadar en fazla 100k oldu oada pot parası zatennnn...

Kervan için daha erken. Dowhang çıkışında iki bücür (earth ghost) vurursa yatarsın. Yok illa yapacağım diyorsan;
Önce atçı (stable)'dan ya at ya deve alacaksın (horse/arabian camel). Tavsiyem at al hızlı gidersin. Develer, ata oranla daha çok mal alıyor fakat yavaş gidiyor. At/deve can şurubu almayı unutma. Sonra "speacilities shop"'a gidip adını hatırlayamadım adamın neyse 4 seçenek mallar var (ben en pahalısından alıyorum) onlardan al. Aman dikkat zorluk derecesi 1 yıldızı aşmasın. Bu sayede oyuncu hırsızlar (player thief) sana dalamaz. Ama gene de onlardan uzak durmalısın. Çünkü, genelde hepsi at alıp senin önüne geçerler ve çıkan bot thief'ler sana dalar. Doğal olarak yatarsın hırsızlarda malını alıp "noob haha" der genelde. Biraz daha sabır arkadaşım 28 ol öyle yap bence
Sayfanın En Üstüne Git

Erdem33
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 11/09/2006 :  17:07:56  Bilgileri Göster  Erdem33'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben okçuyum str +8 tablet war onu ne kadar a satarımm

cabbar
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 11/09/2006 :  17:29:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya şimdi silk road yükleniyor gayet iyi ama yavaş bir şekilde e ben şimdi ıyuna girnce şifreyi felan alınca hangi karakter olayım hangisi iyidir asas felan varmı asası severimde knıght benzettim biraz ama neyse

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 82 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000