ben de lwl 8 tablet o ne kadar ederr war birde ben21 lwl ım kerwan alcam ama nasıl alcamı bılmıommm yardım edermısınz ya ben kurt alcam 1m ben nerden bulcam o kadar parayı şimdiye kadar en fazla 100k oldu oada pot parası zatennnn...
ben de lwl 8 tablet war birde ben21 lwl ım kerwan alcam ama nasıl alcamı bılmıommm yardım edermısınz ya ben kurt alcam 1m ben nerden bulcam o kadar parayı şimdiye kadar en fazla 100k oldu oada pot parası zatennnn...
Kervan için daha erken. Dowhang çıkışında iki bücür (earth ghost) vurursa yatarsın. Yok illa yapacağım diyorsan; Önce atçı (stable)'dan ya at ya deve alacaksın (horse/arabian camel). Tavsiyem at al hızlı gidersin. Develer, ata oranla daha çok mal alıyor fakat yavaş gidiyor. At/deve can şurubu almayı unutma. Sonra "speacilities shop"'a gidip adını hatırlayamadım adamın neyse 4 seçenek mallar var (ben en pahalısından alıyorum) onlardan al. Aman dikkat zorluk derecesi 1 yıldızı aşmasın. Bu sayede oyuncu hırsızlar (player thief) sana dalamaz. Ama gene de onlardan uzak durmalısın. Çünkü, genelde hepsi at alıp senin önüne geçerler ve çıkan bot thief'ler sana dalar. Doğal olarak yatarsın hırsızlarda malını alıp "noob haha" der genelde. Biraz daha sabır arkadaşım 28 ol öyle yap bence
ya şimdi silk road yükleniyor gayet iyi ama yavaş bir şekilde e ben şimdi ıyuna girnce şifreyi felan alınca hangi karakter olayım hangisi iyidir asas felan varmı asası severimde knıght benzettim biraz ama neyse
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.