Arkadaşlar öncelikle hepinize selam.Ben bugüne kadar birçok online oyun oynadım ve silkroadda da venice serverında da lvl 47 lik ful str glavei adamım var ama artık oynamıyorum neden diye sorcaksınız. Çünki hangi online oyun oynadıysam hepsinde tek bi sorun çektim para ve bunun yüzünden ne item alabilip doğru düzgün lvl kasa bildim nede o yabancıların yaptığı aşşağlıyıcı muamelelerden kurtulabildim şimdi birşey demek istiyorum herşeye yasak koyuyosunuz özellikle bu sözlerim saygıdeğer yöneticimize lütfen bana şu sorumun cevabını verin.Sizlere bu online oyunlardan bir çıkar yada kısacası bir para geliri varmı? eğer sorunuzun cevabı hayırsa ozaman neden sanki çok mükemmel insanlarmışız gibi yapmacık davranışlar içindeyiz?Bir (heck ) içeren yada (hile) içeren bir konu bahsedildiği zaman hepiniz saldırıya geçiyosunuz hiç yabancıların sitelerine yada oyun içindeki konuşmalarına şahit oldunuzmu ? (Empire) denen bir guild var ve hangi online oyunda olursa olsun hepsinde karşıma çıkıyolar vede hepde neden ise çok mükemmel oluyo karakterleri niçin ? Sorarrım arkadaşlar size niçin ? O oynıyan insanlarında 2 gözü 2 kulağı 2 eli yokmu? Bizler gibi normal insanlar değilmi? Ama aradaki tek fark bizler elin doğrucularıyız hayatımız çok mükemmel oyüzdende böle eğlenmek için oynadığımız oyunlarda sitrese girip aşşağlanıyoruz demi? Belki bu sözlerim kalbinizi kırmış olabilir ama ben burda ne bir kişinin zaatine yada bir guruba yönelik ne hakaret nede aşşağılıyıcı birtek kelime sölemiyorum eğer bir gaf işlediysemde özür dilerim.Şimdi KalOnline denen bir oyun oynuyorum eh işte oda güzel bişey ama ordada (Empire) guildine denk geldim ve gene aynı dava aynen Silkroaddaki gibi gene oyunun en güçlüleri ne hikmetse ve en mükemmel şeyler onlarda peki sorarrım size değerli arkadaşlar sizce neden bunlarda böle şeyler var ve bukadar güçlü olabiliyorlar? Cevap kesin bizim gibi doğrucu ahmet değiller tüm bugları heckleri akla gelen hertürlü hileleri onlarda ve işin kaymağını yiyenlerde onlar ve siz değerli arkadaşlarım sizlere ufak bir tavsiye bence hiç birini oynamayın çünki eğlenmek için oynadığınız bu oyunlarda sinir hastası oluyosunuz aslında ben oldum ve pisikolojik tedavi gördüm ama şunu söliyim eğer bu silkroadı ve diğer oyunları biz TÜRKLER yapmış olsaydık ben bu sözlerimi ne sölerdim nede böle sağlığımdan olurdum çünki ATALARIMIZIN DEDİĞİ GİBİ TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR! ve bu heck olaylarına karşıda 24 saatimi ayırır oyun için çalışırdım ve onları yapanları bir bir yakalardım. Ve biliyormusunuz 1 günde bu yabancılar tarafın TÜRK sitelerine binlerce saldırı oluyo! Ama biz hala onların oyununda onlara ait bir oyunda kurallara uymaya çalışarak yaranmaya çalışıyoruz sanki çok umurlarındayız ya biz onların ellerinden gelseler biz TÜRKLERİ bir kaşık suda boğcaklar! İşte size gerçekler sevgili arkadaşlar ve aslında bunları sizlerde biliyosunuz ama elinizden birşey gelmiyo bununda farkındayım.Şimdi belkide birçoğunuz bu görüşlerime katılacak kiminizde emeğe saygı diyipte karşı çıkacak evet bende emeğe saygı duyarım ama bana ve TÜRKLERE hakarette bulunan aşşağlamaya ezmeye çalışan bir yerde ne saygı duyarım nede boyun eğerim ve elinizi vicdanınıza koyupta söyleyin arkadaşlar gönlünüz el veriyomu mu yabancılar tarafından ezilmeye? Bu şanlı tarihimizin ve adımızın ayaklar altına alınıpta ezilmesine?Cevabınız hayırsa artık bu yaranma politikasından vaz geçin çünki size faydası yok bu insanların ve sizlere tavsiyem birlikte hareket edin ve yapabildiğiniz kadar hile yapın! Şimdi saygıdeğer yöneticim belki bu görüşlerim yüzünden üyeliğimi iptal etceksiniz vede bu yazımı silceksiniz olsun ben size saygı duyuyorum ve saygımdanda asla ödün vermicem sadece bu görüşlerimi ve duygularımı siz saygı değer yöneticim ve arkadaşlarımla paylaşmak istedim tekrardan bir gaf işlediysem sürçi lisan ettiysem affola saygılarımı sunar hepinize hayırlı günler ve mutlu yarınlar dilerim sevgilerle hoşçakalın...
DAHİLERLE APTALLAR ARASAINDAKİ TEK FARK, DAHİLERİN SINIRLARININ OLMASIDIR...
ARKADASIM yazını defalarca okudum ama sankı bırseyler eksik bence sen bıze bır kompozısyon odevını sundun o yuzden bu kadar anlasılmaz sana katılanlar varsa bunu karısamam ama bence bıraz sacma bız bu oyunu zevk ıcın oynuyoz bazılarıda hıle yaparak car calıyo buna dur dıyecek kımse yok mu bazılarıda ekmek parasını alıyo bendce bu oynular daha da aertılırrmalı demı turkıye bu sefer turkler otyunu yapar bız de yabancıları dıslarırız ok ama guzl kompazısyon odevındı bu odevde notun kac
Görüşüne saygı duyuyorum arkadaşım evet belki biraz karmaşık olabilir doğru ama ne ödev bu nede başka bişey belki söylediklerinde doğru ekmek parası kazananlarda var bu oyunda doğru gördüm 1.000.000 altın 6$ böle türk siteleride var doğru arkadaşım ekmek parası kazanıyolar onlara ayıp olur haklısın internek cafelerde oynanıyo onlarda ekmek parası kazanıyo onlarada saygım sonzuz peki tek bir soru sana arkadaşım senin acayibine giden bir durum yokmu bu online oyunlarda neden bizler hep herşeyin doğrusunu yapmaya çalışıyoruz ? o yabancılar bizim kurduğumuz bir online oyunda bizim gibi doğru düzgün durcaklarını inanıyosan ben bütün dediklerimi yutmaya hazırım ve azımı sonsuza dekte açmcağıma yemin ederim evet bu soruma lütfen cevap ver arkadaşım sence bu yabancılar bizim oyunlarımızda doğru düzgün adaplarıyla durcaklarmı ???
evet arkadaşım bende char çalınmasına karşıyım sadece şu benim zoruma gidiyo yabancılar birbirlerini tutuyo hertürlü hile yapıyolar ve bunların hilesine adminler göz yumarken biz oyunda yaratk kesiyoz meşkulüz adam gelio bişey soruyo o an cevap veremiyoruz ve anında şikayet yok bot kullanıyo falan filan anında BAN bune şimdi söle bana kim haklı kim haksız? ben oyunu oynarken kaçkez böle kıl payı BAN dan kurtuldum ve benim birçok arkadaşım bu yüzden BAN yedi şimdi neresi doğru bu davranışın adamların TÜRKLERE karşı aşırı bir düşmanlık sempatisi var aman güçlenmesin TÜRKLER aman çok yakın takip edelim hertürlü hileyi üçkağıdı yapar onlar diye yaklaşıyolar madem bukadar suçluyolar kısacası BİRŞEY YAPMADAN SUÇLU DAMGASI VURULUYOSA BEN PEŞİNEN BU DAMHGAYI YEDİYSEM OZAMAN BANA BORÇLULAR BENDE ÇATIR ÇATIR HİLEMİ YAPARIM BİRTEK SES ÇIKARTMAYA HAKLARI YOK OZAMAN ya sence arkadaşım doğru değilmi? hiçmi denk gelmedin böle bir olaya ?
bu arada kardes yamuk yaptıysam kusura bakma ama bende n bır uyarı (kımse ustune alın masın)bu oyun onlarda yalama olmus kı bırakamıyolar benım gıbı ya baskaları heveslendırıyo ok benım adım goktug ya senın ark olalım manasında ok