arkadsalar oyuna bugun basladım cafede 11 lwl oldum fakat 9 lwl gorevını yaptım sonra at geldı yanlıslıkla attan ıneyım derken beygırı sıldım nasıl tekrar beygır almam lasım ?? yardımlarınızı beklıorum
beyler aslında sılkroadonlıne oyunu lvl 42 den sonra baslar ezıklık sıfatı o zaman kalkar ve mesleklerınızı o zaman daha iyi yaparsınız yani sureklı kasmak lazım benım lvl 60 oldu ve baya zevklı gıdıyo tavsıye ederım iii bir oyun
Bunda insanlarla savasma yok, cunku herkes insan . Ama lvl 20 ye geldiginden herkes birbirini oldurebiliyor, ama oldurdugu zaman cesitli cezalar aliyor. Mesela town a girdigi zaman cani azalmaya basliyor gibi...
clan acmak icin hunter guild de yanlis hatirlamiyorsam guild master vardi yarim milyon istiyor
@black_falcon atlar bir binislik kardes, biniyon, attayken saldiramiyorsun, sonra indiginde o at hakkin bitiyor normal bir item gibi yani atlar...
bir de genel tavsiyem bilmem diger arkadaslar ne kadar katilirlar ama quest leri verildikten 1-2 lwl sonra yaptiginizda yatma riskiniz azaliyor... (Dogal olarak )
------ bu arada angel kusura bakma soz verdim gelemedim cok kusura bakma sen ne aralar online oluyorsun ona gore girecem ben de