AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 fableciler yardıım!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

shadowboy
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 25/01/2006 :  11:58:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar fable the lost chapters die bi oyun aldımi bi yerinde takıldım kafayı yicem! Takıldıım yer: bi kadın var çocuu hasta. büyücüye gittim benden 4 tane blue mushroom (mantar sanırım) istedi. Arayıp bulmam lazım ama bulamıom. Eğer oynayanınız varsa yardım edin lütfen.

MaN5oN
Üye

İleti 22

İletim - 25/01/2006 :  16:34:12  Bilgileri Göster  MaN5oN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
boş ver dostum bende bulamadım ana görevleri yap
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 27/01/2006 :  10:22:18  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
birtanesi ilk görevi aldığın park yerinde bir kadında. bu görevi almadan önce bu hatun yok ortalıkta. onunla gidip konuşunca pek gülmediğini öğreniyorsun sonra elindeki "expressions"u kullanarak onu güldürüyorsun. buradan bir tane mushroom alıyorsun.
bir mushroom aşk hikayesinde gizli. gittiğin şehirlerden birinde (bu tavuk tekmeleme yapılan şehir adını unuttum). işte burada bir hatun var bir gecelik aşk yaşamış ama etkinin mantardanmı olduğundan emin değil falan filan. bu hatunun erkek arkadaşı çocukluğumuzu geçirdiğimiz manastırın ilk yaratık öldüğümüz göl filan olan kısmında. hani böyle arı gibi bişiler öldürmüştük sonrada son hero testimizi vermiştik. bu iki kişinin arasında gidip geliyon aşk mektubu filan taşıyon sonunda mushroomu alıyon.
bir tane mushroomu yanılmıyorsam market place adlı bir yerde bir satıcıdan satın alıyosun.
sonuncuyu tam hatırlamıyorum ama galiba chicken kick yarışındaki ödüllerden birisiydi. eğer o değilse haber et biraz daha düşüneyim hatırlarım büyük ihtimal.
bu bir ana görev değil yapsanda olur yapmasanda ama sende benim gibi yan görevleri yapmayı seviyorsan güzel hikayeler gelişiyor bu görevi yaparken insanın ağzında güzel bir tat bırakıyor :) neyse kolay gelsin sana.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

MaN5oN
Üye

İleti 22

İletim - 28/01/2006 :  15:43:22  Bilgileri Göster  MaN5oN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bitane bulabildim
oda 25 gardiyan öldürdüğün yerde bi satıcıdan aldım
başkada aramadım oda rast geldi :))
Sayfanın En Üstüne Git

MaN5oN
Üye

İleti 22

İletim - 28/01/2006 :  21:09:37  Bilgileri Göster  MaN5oN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bitaneside eğtim sağsında deamon gate diye suratlı bi kapı var ordaki kayalı yolun solda gölde balık oltasıyla alınıyor
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000