|
| Yazar |
Konu  |
|
_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/07/2006 : 21:54:21
|
Kedi ve Tavşan Nedeni: Kedilerin tatlı olması ve Tavşan beslediğim için doğal olarak.... |
 |
|
|
DarthSelo
Üye

İleti 189 |
İletim - 12/07/2006 : 12:13:31
|
| salak görünüşlerinden dolayı penguen ve bukalemun... bukalemun hayatımın hayvanı.. |
--------- Alea Iacta Est |
 |
|
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 12/07/2006 : 12:42:51
|
| yılan |
 |
|
|
hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91 |
İletim - 12/07/2006 : 13:22:15
|
Benim en sevdigim hayvan bir kuş türü olan Albatrostur. Albatroslar dünyada yuvalarına en düşkün hayvanlardan biridir. sadece kendi doğdukları yerde çiftleşirler. Erkek olanları çok centilmendir. haftalar önceden dişiler gelmeden erkekler gelip yuvaları tamir ederler. böylece dişiler ve yavrular için mükkemmel bir konfor sağlanmış olur. Yavrularına okadadar düşkündirki, yumurta üzerinde hiç kımıldamadan 50 gün boyunca otururlar. Alatroslar sadece yuvasına, yumurtalarına ve eşine gösterdigi ilğiyle kalmaz onlar için bir seferde hiç durmadan 1500 km yol gidip yiyecek getirir. |
bigfalcon00@hotmail.com
Kimsenin duasıyla doğmadikki bedduasıyla ölelim ! |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 12/07/2006 : 13:25:14
|
| Köpek.İnsan onu kendine çok yakın görüyor. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|